Χριστοφόρου: “Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε την έκδοση των καρτών διαρκείας”(ηχητικό)

christoforou-mesa-se-afti-tin-evdomada-tha-echoume-tin-ekdosi-ton-karton-diarkeiasichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μας μίλησε στον ΣπορFM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Οι δηλώσεις του:

Για τις εκδηλώσεις το τελευταίο διάστημα: «Είναι γεγονός πως η περασμένη εβδομάδα κύλησε με τις εκδηλώσεις για την εναρκτήρια σεζόν. Πρώτα με το γκαλά dinner της ομάδας μας και την μεγάλη συναυλία που είμασταν οι οικοδεσπότες και έγραψε ιστορία αφού μάζεψε 14 χιλιάδες κόσμο. Ήταν απόλυτα επιτυχημένη η εβδομάδα αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αναφορικά με την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Τα οφέλη από τις εκδηλώσεις: «Αυτό που έχει σημασία είναι από οτιδήποτε κάνεις πρέπει να έχεις οφέλη. Είτε το καθαρά οικονομικό, είτε και από άλλα πράγματα που δεν είναι μετρήσιμα. Κερδίζεις και πράγματά που δεν φαίνονται στην πρώτη ματιά».

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός: «Εκεί που είναι επικεντρωμένη η προσοχή όλων είναι η δημιουργία της νέας ομάδας. Έπονται και άλλες ανακοινώσεις. Αυτό που είναι να περιμένετε είναι ανακοινώσεις για προθήκες ποδοσφαιριστών».

Για Καστέλ και Χαραλάμπους: «Είναι μετάγραφες που οριστικοποιήθηκαν. Δύο παιδιά που ήρθαν να βοηθήσουν με διαφορετικά δεδομένα. Έρχονται και οι δύο να βοηθήσουν την μεσοεπιθετική γραμμή. Αξιολογήθηκαν θετικά από τους αρμόδιους. Είναι γεγονός ότι έχουμε προχωρημένες επαφές με παίκτες και για άλλες θέσεις. Αναμένουμε απαντήσεις, όταν αυτές προκύψουν, θα έχουμε και τις ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών».

Για τις πολλές προσθήκες που θα γίνουν: «Όποιος παρακολούθησε το περσινό πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις να αντιληφθεί ότι έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για τον προπονητή και την προετοιμασία: «Θα είναι εδώ με την έναρξη της προετοιμασίας και θα κανονίσουμε μια παρουσίαση για να τον γνωρίζει ο κόσμος και τα media. Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία».

Για τις συζητήσεις που γίνονται με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: «Υπάρχουν συζητήσεις σε διάφορα επίπεδα με παιδιά που υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσουν. Για την ώρα δεν μπορούμε να αναφερθούμε ονομαστικά. Με κάποιους από αυτούς είναι προχωρημένες επαφές και δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις για τη λύση των συμβολαίων».

Για τις προτάσεις που έγιναν σε παίκτες για αναθεώρησή των συμβολαίων: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για οικονομικά δεδομένα των παικτών. Γίνονται συζητήσεις ιδιωτικά που αφορούν τον κάθε ένα ξεχωριστά».

Για Μραζ και Αντονίν: «Τη δεδομένη στιγμή τα παιδιά αυτά είναι σε αναζήτηση κάποιας ομάδας αλλά δεν υπάρχει σήμερα κάτι που να δείχνει ότι θα επιστρέψουν σε εμάς. Στο τώρα που μιλάμε τα δεδομένα είναι αυτά».

Για Μασούρα: «Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα και η αλήθεια είναι ότι κάποια από αυτά δεν τα έχω ξανά ακούσει. Πολλοί παίκτες προτείνονται, γίνετε κοσκίνισμα αλλά αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται να κάνουμε αναφορά για τον κάθε ένα που γράφεται το όνομα του. ΑΝ υπάρξει κάποια συμφωνία, εδώ είμαστε να τα λέμε».

Για τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας στην ΚΟΠ: «Δεν θα αργήσετε να το μάθετε. Είναι κάτι που χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος. Λίγη ακόμα υπομονή».

Ποιον θα στηρίξει η Ανορθωση για την προεδρία της ΚΟΠ: «Ναι μεν είναι δεδομένη η πολύ καλή σχέση που έχει ο ίδιος με τον νυν πρόεδρο της ΚΟΠ, όμως η Ανόρθωση δεν είναι δεδομένη για κανένα. Έχουμε την προθυμία να υπάρξουν συναντήσεις με όλους του υποψήφιους. Θα μεταφέρουν τις θέσεις τους και θα αποφασίσουμε».

Για τα διαρκείας: «Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε την έκδοση των καρτών διαρκείας. Η απόφαση είναι πως η τιμολόγηση θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Θα ήταν πραγματάκια πολύ μεγάλη κατάκτηση του Ανορθωσιάτη να ξεπεράσει τον περσινό αριθμό των 5,500 χιλιάδων. Ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν είναι από αυτούς που χρειάζεται ιδιαίτερο κάλεσμα».

Περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.