Ενδιαφέρον για Κάργα

endiaferon-gia-karga Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Μετά το δημοσίευμα της Ελληνικής εφημερίδας Sportime πριν μια εβδομάδα για τον Γιάννη Οκκά και ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β’ η Ελληνική εφημερίδα επανέρχεται με άλλο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κάργα.

Πιο κάτω το δημοσίευμα:

Κάργας: Ο Γιάννης Οκκάς, μετά τον Ολυμπιακό Β’, μετακόμισε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Λίγο ως βοηθός προπονητής, αρκετά ως τεχνικός διευθυντής. Δεδομένο οτι θα κοιτάξει να πάρει ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και Super League. Στη λίστα του ο Γιάννης Κάργας. Ο Έλληνας στόπερ θεωρείται ξένο σώμα στον ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές έχουν μπει στη διαδικασία να λύσουν το συμβόλαιο τους. Άδοξα, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα play off.  Επίσημο το ενδιαφέρον, λένε οι πληροφορίες της στήλης. Για χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν είμαστε πρόχειροι. Ένα 140αρι το ετήσιο net που προσφέρουν στον Κιλκισιώτη στόπερ.

Πηγή: sportime.gr

Όπως προκύπτει λοιπόν το ενδιαφέρον της ομάδας μας υπάρχει, αλλά για να γίνει η όποια κίνηση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αποκτήσει την ελευθέρα του από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε δε θα γίνει κάτι αφού ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.