Έριξε το γάντι ο Σάντης, το σήκωσε ο Υπουργός

erixe-to-ganti-o-santis-to-sikose-o-ypourgos Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στην χθεσινή του ομιλία ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Αντρέας Σάντης, στο Gala Dinner που διοργανώθηκε για οικονομική ενίσχυση της νέας προσπάθειας έριξε το γάντι στον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Ιωάννου για το θέμα της αναβάθμισης των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.

Ο κύριος Σάντης μεταξύ άλλων στην ομιλία του ανέφερε:

Προχωρήσαμε σε εκπόνηση πλάνου για αναβάθμιση του γηπέδου και του προπονητικού.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει να διαδραματίσει η πολιτεία, επαναλαμβάνω η Πολιτεία κύριε Υπουργέ από την οποία δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο απ’ όσο η Ανόρθωσης Αμμοχώστου και ο κόσμος της δικαιούται. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρούσα κυβέρνηση, κύριε διευθυντά του προέδρου και Ανορθωσιάτη πως η παρούσα κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε. Ο προσφυγικός κόσμος έχει υποφέρει όσο κανείς εδώ και δεκαετίες

Ενώ ο υπουργός κλείνοντας την ομιλία του απάντησε στον κ.Σάντη:

Για να τελειώσω αγαπητέ Ανδρέα να σε διαβεβαιώσω ότι αυτή η κυβέρνηση θα στηρίξει ως οφείλει όλα τα προσφυγικά σωματεία.

Ελπίζουμε τα λόγια του υπουργού να γίνουν πράξη στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να μας δοθεί η βοήθεια που αξίζουμε. Δεν ζητάει κάτι περισσότερο η Ανόρθωσις από αυτό που της αξίζει και πρέπει να δοθεί από την κυβέρνηση.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.