Φεύγει ο Λάμπρος μετά από τέσσερα χρόνια

fevgei-o-labros-meta-apo-tessera-chronia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Παρελθόν από την ομάδα μας θα αποτελέσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Λάμπρος Ιωάννου.

Πιο κάτω η ανάρτηση του ιδίου:

Μια πορεία 4 χρόνων έφτασε στο τέλος της! Πορεία με πολλά και έντονα συναισθήματα..θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο καθώς και τους προέδρους της ομάδας κύριο Πουλλαΐδη, κύριο Χαμπουλλά και κύριο Αντρέα Σάντη! Τον διευθυντή της ομάδας τον κύριο Μαρίνο Μήτρου που πάντοτε υπήρξε στήριγμά μας! Τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς, τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, την προπονητική ομάδα, τον Τιμ μάνατζερ, τους βοηθούς Τιμ μάνατζερ, την διατροφολόγο μας, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές, που όλοι μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη χρονιά! Ευχαριστώ επίσης Όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα από την πρώτη μέρα!
Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν κάνοντας με μέλος της προπονητικής ομάδας το 2019, τους Τιμούρ Κετσπάγια και Μιχάλη Μιχαήλ!

Δίπλα τους έμαθα πολλά και έγινα καλύτερος σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος! Τους ευχαριστώ ξανά δημόσια!!

Δεν θα παραλείψω τους υπόλοιπους συνεργάτες με τους οποίους ζήσαμε την κατάκτηση του κυπέλλου και την ευρωπαϊκή μας πορεία στο conference league! Τους Σοσό Τσέντια, Ζόλταν Νάγκι, Χριστόδουλο Μιχαήλ, Κυριάκο Χατζηχαραλάμπους και Κάτια Πετρακίδου!

Τέλος θα αναφερθώ στον υπέροχο και πιστό κόσμο της ομάδας μας..Ευχαριστώ για την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείξατε εντός και εκτός γηπέδου!

Καλή συνέχεια στην μεγάλη Κυρία, την Ανόρθωση Αμμοχώστου!

Με εκτίμηση
Λάμπρος Ιωάννου
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης
2019-2023

Πιο κάτω η ανάρτηση της ομάδας μας:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.