Η πρωτιά του κόσμου μας και οι ελάχιστοι που ξεχώρισαν!

i-protia-tou-kosmou-mas-kai-oi-elachistoi-pou-xechorisan Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Επιτέλους η φετινή χρονιά τελείωσε και τυπικά με την ομάδα μας να κάνει μια από τις χειρότερες πορείες της στη σύγχρονη ιστορία της.

Μπορεί όταν η πίεση να έφυγε η ομάδα να έδειχνε κάποια καλά στοιχεία όμως αυτό δεν είναι κριτήριο. Δεν είναι κριτήριο για μια ομάδα όπως η Ανόρθωσις.

Στον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, δεν παρουσιάστηκαν ποτέ. Παρόλο που είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους, επιβεβαίωσαν οι ίδιο ότι δεν είναι παίχτες πρωταθλητισμού και που αντέχουν την πίεση μιας μεγάλης ομάδας. Βέβαια, πάντα και παντού θα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Στη δημοσκόπηση που κάναμε φάνηκε αυτό αφού οι δύο που ξεχώρισαν είναι κάποιοι από αυτούς που είναι σίγουροι ότι μένουν. Βέβαια, υπήρξαν και οι αντιδράσεις στη δημοσκόπηση (απόλυτα κατανοητό), είτε ψηφίζοντας ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν καθόλου και είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, είτε απέχοντας από τη δημοσκόπηση αφού οι προβολές του άρθρου ήταν διπλάσιες από τις ψήφους.

Πρώτος με διαφορά όμως στη δημοσκόπηση ήταν ο κόσμος, που δυστυχώς όμως δεν έπαιζε αυτός μπάλα φέτος γιατί αν έπαιζε σίγουρα δε θα είχαμε τα αποτελέσματα που είχαμε. Ο κόσμος μας που έκανε κάθε γήπεδο έδρα για άλλη μια χρονιά, είμαστε σίγουροι ότι και του χρόνου θα είναι δίπλα στην ομάδα, ειδικά αν αυτή του δώσει και το ελάχιστο ως κίνητρο.

Πιο κάτω τα αποτελέσματα με τη σειρά που ψηφίσατε:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.