Η σκιαγράφηση του Γκαρσία

i-skiagrafisi-tou-gkarsia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Την πρώτη της κίνηση έκανε για τη νέα σεζόν σήμερα η ομάδα μας ανακοινώνοντας τον Fran Garcia Solsona. Η συμφωνία θα ισχύσει όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Γεννημένος στις 7/12/1992 στην πόλη του Villarreal, έχει ύψος 1.75μ και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης του τη Βιγιαρεάλ όπου έπαιξε στην τρίτη και δεύτερη ομάδα. Πρώτη του μεταγραφή ήταν όταν πήγε στην Albacete το 2014 και έμεινε για δύο χρόνια με εξαίρεση ένα εξάμηνο που δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Το 2016 πήγε στην Fuenlabrada μέχρι το 2018. Επόμενος σταθμός του ξανά η Albacete μένοντας εκεί μέχρι το 2021 όταν και εφόσον πήγε στην Burgos CF. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκαρσία κατέγραψε 30 συμμετοχές, 28 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 για πρώτη φορά ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εκτός Ισπανίας για να παίξει ποδόσφαιρο όμως η ομάδα που πήγε (Târgu Mureș Ρουμανίας) είχε οικονομικά προβλήματα και επέστρεψε ξανά στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο για να βρει ομάδα στην τρίτη κατηγορία και την Fuenlabrada. Οπότε ουσιαστικά αν όλα πάνε καλά με τις Ιατρικές η Ανόρθωσις θα είναι η πρώτη ομάδα του Γκαρσία εκτός Ισπανίας.

Πιο κάτω βίντεο του ποδοσφαιριστή:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.