Μαραγκός: “θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ”

maragkos-tha-doso-oti-kalytero-boro Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Όπως είχε γνωστοποιηθεί πριν από λίγες μέρες, η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση προχώρησε στην απόκτηση ενός έμπειρου Κύπριου διεθνή πάουερ-φόργουοντ και σέντερ, του Πάρη Μαραγκού, για τον οποίο η ομάδα μας, αποτελεί τον τρίτο σταθμό στην εν Κύπρο καριέρα του.

Οι προηγούμενες του ομάδες, ήταν κατά σειρά οι ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός και ερχόμενος στην ομάδα μας, από τον ίδιο η Ανόρθωση, προσδοκά στις σημαντικές βοήθειες που είναι σε θέση να προσφέρει, ούτως ώστε να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πριν από λίγες μέρες, η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού και σήμερα τον καλωσορίζει με το δικό τηε τρόπο, που είναι η παρακάτω συνέντευξη, πρώτη για τον Πάρη Μαραγκό από τη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας και που μέσα από αυτήν, μας συστήνεται και ο ίδιος προσωπικά.

-Πάρη, κατ` αρχήν, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Θα θέλαμε πρώτα να μας πεις λίγα λόγια, σχετικά με τη μέχρι τώρα καριέρα σου:
«Αρχίζοντας από την επιστροφή μου από τις ΗΠΑ, όπου είχα μείνει για τέσσερα χρόνια, είχα επιστρέψει λόγω της πρότασης που είχα δεχθεί από τον Ολυμπιακό. Έπειτα, αγωνίστηκα στις ομάδες της Λάρισας, της Κύμης και του Κολοσσού, όπου έτυχε να είμαι στην ομάδα της Ρόδου, κατά την εποχή της πανδημίας.
Μετά, ήλθα στην Κύπρο, λόγω της πρότασης που είχα δεχθεί από τον ΑΠΟΕΛ, έπειτα συνέχισα στον Κεραυνό και φθάνοντας στο παρών, πλέον ανήκω στην ομάδα της Ανόρθωσης».

-Πως προέκυψε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για σένα και τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση που δέχθηκες;
«Η πρώτη επαφή, έγινε μέσω του μάνατζερ μου και έπειτα, είχα επικοινωνία με τον κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη, τον προπονητή της Ανόρθωσης, ο οποίος ήταν απέναντι μου, ξεκάθαρος για το ρόλο που θέλει να μου δώσει στην ομάδα, κάτι που έπαιξε σημαίνοντα ρόλο, στο να γίνουν όλα τόσο γρήγορα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης μου στην Ανόρθωση.
Ήταν για μένα, η καταλληλότερη επιλογή! Βλέποντας την πορεία που πραγματοποιεί από τότε που επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία η νέα μου ομάδα, ήταν εύκολο να διακρίνω ότι σε αυτήν υπάρχει ένα επαγγελματικό, όσο και υγιές περιβάλλον».

-Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχεις αποκομίσει ως παίκτης της Ανόρθωσης πλέον;
«Μπορώ να πω ότι στο έστω και σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην Ανόρθωση, μου έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση η οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα και όπως με έχουν ενημερώσει από αυτήν, είναι το πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος της Ανόρθωσης, κάτι που σπρώχνει τους αθλητές της, να αγωνίζονται για την ίδια την ομάδα, δηλαδή το ιδανικό της, που είναι η μεγάλη της ιστορία».

-Μέχρι που πιστεύεις ότι θα μπορέσει να φθάσει η ομάδα μας κατά τη νέα χρονιά, βάση των αγωνιστικών δεδομένων που έχει και που διαμορφώνονται;
«Είναι εύκολο για τον καθένα να διακρίνει ότι στην Ανόρθωση υπάρχει ένα οικογενειακό περιβάλλον, ανάμεσα σε διοίκηση, φορείς, προπονητική ομάδα, καλαθοσφαιριστές και κόσμο.
Υπάρχει δηλαδή μια καθολική θα έλεγα, ενωτική στήριξη, με τον έναν να αγωνίζεται για όλους και όλοι για τον ένα.
Αυτό το οικογενειακό περιβάλλον λοιπόν, αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για να μπορέσει να διεκδικήσει και να πετύχει στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά.
Κατάκτηση τίτλων και εφόσον γίνει αποδεκτό το αίτημα της διοίκησης για να αγωνισθεί και στην Ευρώπη η ομάδα μας, να φθάσουμε και σε κάποιαν διεθνή διάκριση».

-Τέλος, θα θέλαμε να μας πεις κάποια λόγια, σχετικά με το τι θα μπορεί να περιμένει από σένα η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι νέοι σου συμπαίκτες;
«Μου αρέσει η σκληρή δουλειά, χωρίς πολλά λόγια. Ο ομαδικός στόχος, είναι το παν και εγώ, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, στο 100%, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά.
Τα αποδυτήρια, είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος, κάτι που όλοι γνωρίζουν και μάλιστα πάνω σε αυτό, λόγω και της θητείας μου στις ΗΠΑ, γνωρίζοντας αρκετά πράγματα, για την ιδιοσυγκρασία των Αμερικανών παικτών, λειτουργούσα σαν συνδετικός κρίκος, ανάμεσα σε αυτούς και στους ντόπιους συμπαίκτες μου.
Από εμένα, η Ανόρθωση, να περιμένει ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ, δικαιώνοντας έτσι τους ανθρώπους της, που πίστεψαν σε εμένα».

Η ανάρτηση: facebook.com/anorthosisbc
Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.