Ο απολογισμός της ΓΣ από τον Σύλλογο

o-apologismos-tis-gs-apo-ton-syllogo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Τον απολογισμό του για την ετήσια γενική συνέλευση έκανε ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου μέσω ανάρτησης του.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

Την Τρίτη (20/06) πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας με μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Συλλόγου μας, η συνέλευση του Σωματείου συγκέντρωσε τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου. Ο κόσμος της Ανόρθωσης με αυτή τη κίνηση του έδειξε ότι είναι δίπλα στον σύλλογο, αγωνιά, ανησυχεί και ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ανόρθωσης.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου μας, κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος έκανε τον απολογισμό των αγωνιστικών τμημάτων μας και παρέθεσε τις οικονομικές καταστάσεις του συλλόγου. Τέλος εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου για τη νέα χρονιά, ο οποίος θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Παρών στη συνέλευση ήταν ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας κ. Ανδρέας Σάντης, μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας και ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αποκάλυψε ενώπιον όλων μας ότι θα χαρίσει στο σωματείο το ποσό των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ που το όφειλε ο Σύλλογος από παλαιότερα χρόνια. Η προσφορά του μεγαλομετόχου στην Ανόρθωση είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε για τη συγκεκριμένη του κίνηση αλλά και για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης μας που στήριξε τη Γενική Συνέλευση και δήλωσε βροντερά το παρόν του. Να είναι σίγουροι ότι η διοίκηση του σωματείου μας θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τα τμήματα της κοντά σε πρωταγωνιστικές πορείες, όπως αρμόζει στο μέγεθος του μεγαλύτερου και ιστορικότερου Συλλόγου.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.