Παν.Συ.Φι: “Μην δώσετε συνέχεια ούτε δημόσιες αντιπαραθέσεις”

pan-sy-fi-min-dosete-synecheia-oute-dimosies-antiparatheseis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πουλλαΐδη.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση 30.06.2023

Δεν θέλουμε να δώσουμε καμιά μα καμιά συνέχεια στο χθεσινό παραλήρημα του «αιχμάλωτου», με το οποίο πραγματικά δεν μας είπε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ ταιριάζει η φράση «Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν και οι ανόητοι επειδή πρέπει να πουν κάτι»

Δεν θα σχολιάσουμε καμιά τοποθέτηση λεπτομερώς μόνο θα σταθούμε στο σημείο των 2 ευκαιριών. Πάλι καλά που «μπούχτισε, στέγνωσε και βαρέθηκε» και δεν θα υπάρξει 3η ευκαιρία. Τρέμουμε στην ιδέα να ζήσουμε την «3η ευκαιρία». Ας κάνει ο καθένας τα μαθηματικά του, ας δει ο κάθε Ανορθωσιάτης την πορεία 10 χρόνων, ας κοιτάξει κανείς τις υποδομές και τις ακαδημίες και θα καταλάβει τι εννοούμε.

Από εδώ και πέρα μερίδιο ευθύνης έχετε οι υπόλοιποι για την ΠΛΗΡΗ απεμπλοκή του, από τα «κοινά» της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ όπως και αρκετές άλλες ευθύνες επειδή κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ειδικά απ´όσους πέρασαν από τα Δ.Σ. του Σωματείου. Αρκετά μικρύναμε, ήρθε ώρα να γυρίσουμε την ρότα. Μην δώσετε συνέχεια ούτε δημόσιες αντιπαραθέσεις παρά μόνο γεμίστε την χαρτούρα με υπογραφές και δώστε του τα να τα κάμει κάδρα. Καλούμε και τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται και αυτός με το παρελθόν. Δύσκολες οι εποχές κατανοητό, έχουν αλλάξει οι καιροί αλλά ποτέ δεν βρήκε κάτι έτοιμο αυτός ο τεράστιος Σύλλογος. Ήταν πάντα το πεπρωμένο του σε θέση μάχης, έτοιμος να παλέψει για την επιβίωση του ενάντια στις κακουχίες κάθε εποχής.

Αργότερα θα ενημερώσουμε και για τα εισιτήρια διαρκείας της ΝΟΤΙΑΣ για τα μέλη των συνδέσμων. Μείνετε συντονισμένοι…

ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.