Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΣ του Συλλόγου

pragmatopoiithike-i-etisia-gs-tou-syllogou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ξεκινώντας με μισή ώρα καθυστέρηση στις 19:00.

Η ημερήσια διάταξη που ανακοίνωσε ο Σύλλογος από πριν είχε ως εξής:

  1. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Παρουσίαση για έγκριση των Ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων του Συλλόγου για το έτος 2022 και της Έκθεσης των Ελεγκτών του Συλλόγου.
  3. Ερωτήσεις Μελών και συζήτηση για την Λογοδοσία και τις Οικονομικές Καταστάσεις.
  4. Άλλα θέματα

Εμείς αυτά που κρατήσαμε από τη Συνέλευση ήταν:

  • Οι κινήσεις που στο άμεσο μέλλον θα ανακοινωθούν από τον Σύλλογο και ως στόχο θα έχουν την ενίσχυση των τμημάτων στις προσπάθειες που κάνουν για να ενισχυθούν οικονομικά και να μπορούν να πρωταγωνιστούν.
  • Η αθρόα προσέλευση από τα μέλη και η παρουσία νέων ανθρώπων που μόνο θετικό μπορεί να είναι.
  • Υπάρχουν ακόμα δύο θέματα στα οποία θα θέλαμε να σταθούμε και να αναφερθούμε αλλά θα το κρατήσουμε αφού η συνέλευση είναι για τα μέλη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο δεν μπορούμε να πούμε και εμείς κάτι παραπάνω. Ελπίζουμε σύντομα να τα ακούσουμε από τον Σύλλογο μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Για το ποδοσφαιρικό δε θα σταθούμε αφού επί της ουσίας δεν ακούσαμε κάτι καινούργιο. Οι συνομιλίες μεταξύ Πουλλαΐδη και Σάντη θα συνεχιστούν μέχρι να “βγει άσπρος καπνός” και ο Πουλλαΐδης δε θα διεκδικήσει τα λεφτά τα οποία “δάνεισε” στην εταιρεία στην οποία είναι μεγαλομέτοχος.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.