Πρόσκληση σε εκλογική γενική συνέλευση ο Παν.Συ.Φι

prosklisi-se-eklogiki-geniki-synelefsi-o-pan-sy-fi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Εκλογική συνέλευση θα έχει ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο οίκημα του στην Ξυλοφάγου.

Πιο κάτω η Ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του συνδέσμου στο οίκημα μας στην Ξυλοφάγου.

Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα :

α. Απολογισμός δράσης του νυν Δ.Σ.
β. Ταμειακή Έκθεση
γ. Εκλογή Δ.Σ
δ. Προγραμματισμός για την χρονιά 2023-2024
ε. Άλλα θέματα

Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέλη 2022-2023.

Οι υποβολές υποψηφιότητας λήγουν τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής 09 Ιουνίου και θα πρέπει να έχει αποσταλεί συμπληρωμένο το έντυπο υποψήφιου συνδυασμού το οποίο θα πληροί τις πρόνοιες και τις προϋποθέσεις του Καταστατικού του συνδέσμου μας. Λεπτομέρειες θα δίνονται σε άτομα που θα στείλουν επώνυμα το ηλεκτρονικό τους μήνυμα ([email protected]) και είναι πιστοποιημένα και τακτοποιημένα μέλη τα τρία (3) τελευταία χρόνια στο μητρώο του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Το νυν Δ.Σ συμβούλιο του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχει την πρόθεση όπως παραμείνει για να συνεχίσει το έργο που έχει παράξει μέχρι σήμερα. Αν δεν υπάρξει ανθυποψήφιος συνδυασμός τότε τα μέλη θα καλεστούν να εγκρίνουν το νυν Δ.Σ για την επόμενη διετία.

Με εκτίμηση
Δ.Σ. Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.