Σάντης: “Υπάρχει συμφωνία με τον κύριο Πουλλαΐδη, είμαστε στο στάδιο υλοποίησης αυτής της συμφωνίας”(ηχητικό)

santis-yparchei-symfonia-me-ton-kyrio-poullaidi-eimaste-sto-stadio-ylopoiisis-aftis-tis-symfoniasichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Ανδρέας Σάντης, ήταν καλεσμένος στον ΣπορFM 95 και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας.

«Ήτανε μια Γενική Συνέλευση τυπικής διαδικασίας για να συνεχιστεί η θητεία του νυν Δ.Σ.. Έγινε μια ενημέρωση στους μετόχους για το που βρισκόμαστε τώρα»

Για τις προσπάθειές εξεύρεσης οικονομικών πόρων: «Οι προσπάθειες βρίσκουν ανταπόκριση, σημασία έχει να μπούμε στο επόμενο στάδιο, να δούμε την επόμενη μέρα. Θέλουμε με όλους όσους συμπορεύονται να δούμε μπροστά. Έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε την Ανόρθωση σαν κόρη οφθαλμού. Θα κάνουμε τα πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας για να επαναφέρουμε την Ανόρθωση στη διεκδίκηση τίτλων.

Μέσα στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να μεταφέρει το μετοχικό κεφάλαιο που κατέχει η οικογένεια Πουλλαιδη, βρέθηκαν φίλοι που αγαπούν την Ανόρθωση και έχουν τη διάθεση να μαζευτεί ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο θα μαζευτεί σε μια τριετία, πλάνο 3 συν δύο χρόνια, τα όποια ελλείματα να μπορέσουν να καλυφθούν από αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε επενδυτές είναι, ούτε έρχονται να κερδίσουν από την Ανόρθωσή. Είναι η αγάπη τους για την η Ανόρθωση και έρχονται να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια».

Για ποιο ποσό μιλάμε: «Μιλάμε για ένα ποσό που λίγο πολύ είναι κοντά στα δύο εκατομμύρια ανά έτος. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αφορά την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023».

Aν θα ανακοινωθούν τα ονόματα τους: «Γιατί να ανακοινώσουμε τα ονόματα τους; Αντιλαμβάνεστε ότι κάποια άτομα για δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους. Σημασία έχει ότι έχουν τη διάθεση να συνεισφέρουν».

Για τη μεταβίβαση μετοχών: «Υπάρχει συμφωνία με τον κύριο Πουλλαίδη, είμαστε στο στάδιο υλοποίησης αυτής της συμφωνίας. Επαναλάβαμε αρκετές φορές πως αυτό το πράγμα μπορεί να βρει τη λύση του. Θα ήθελα να επαναλάβω ξανά τη μεγάλη προσφορά του κ. Πουλλαίδη. Η επιλογή μας ήταν να προχωρήσουμε ή να επιρρίψουμε ευθύνες. Αν δεν προχωρούσαμε μπροστά το μόνο θύμα θα ήταν η Ανόρθωση».

Αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα: «Έχουμε πει ότι υπάρχει μια διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, υπάρχει ένα πλάνο που προσπαθούμε να υλοποιήσουμε. Το να βάζουμε χρονοδιαγράμματα δεν βοηθά κανένα. Είπαμε πως θέλουμε να λειτουργήσουμε. Αν στην πορεία βρεθεί κάποιος επενδυτής που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα ολόκληρου του συλλόγου της Ανόρθωσης θα τον υποδεχθούμε με ανοικτές τις αγκάλες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και θα πορευτούμε με τα δεδομένα που υπάρχουν. Θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να πάει μπροστά και να μεγαλουργήσει».

Για τη σχέση με το σωματείο: «Έχουμε μια πολύ συχνή επικοινωνία με τον πρόεδρό του σωματείου. Σημασία για μένα έχει ο κόσμος να αγαλλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Για τη σύναψη δανείου: «Έχουμε πει ότι οι υποχρεώσεις που μεταφέρονται στην επομένη σεζόν, ο δικός μας τρόπος που μπούμε να τις αντιμετωπίζουμε είναι με τη σύναψη ενός δανείου που εμείς το υπολογίζουμε κοντά στα 2,500,000 ευρώ και μια αποπληρωμή σε μια χρονική περίοδο εντός τεσσάρων ετών. Με αυτά τα λεφτά είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε μεγαλύτερο ποσό».

Είναι εφικτός ο στόχος για την υλοποίηση του δανείου: «Είμαστε σε επαφές με διάφορους οργανισμούς και αναμένουμε. Και με τραπεζικούς οργανισμούς και πέραν απ’ αυτών. Αναμένουμε».

Για την αναφορά που έκανε στα κριτήρια: «Εννοώ ότι κάθε τριμηνία πρέπει να αντιμετωπίζουμε θέματα που αφορούν προηγούμενες υποχρεώσεις και μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα με τα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Αν υπάρχει ανησυχία: «Βεβαίως μας ανησυχεί αλλά είναι ένα ποσό που με σωστό τρόπο διαχείρισης μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Για το νέο προπονητή: «Η διαδικασία επιλογής προπονητή ήταν συγκεκριμένη. Ήρθαν όλοι οι υποψήφιοί Κύπρο, είδαν τις προπονητικές εγκαταστάσεις, μιλήσαμε μαζί τους, θέλαμε να δούμε αν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Ανόρθωση και με βάση αυτά που έχουμε δει καταλήξαμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή προπονητή προχωρήσαμε στη σύναψη συνεργασίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Δεν περιοριστήκαμε στο τι γράφει το ένα βιογραφικό, δεν είναι μόνο τα ονόματα».

Για τις αποζημιώσεις: «Ήδη σήμερα αποχώρησε ο Εμπραλίτζε, τον ευχαριστούμε. Όσον αφορά άλλους ποδοσφαιριστές δεν θα μπούμε στη διαδικασία αποδεσμεύσεων που θα επιβαρύνουν την ομάδα που δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί».

Για την υποψηφιότητα Κλεάνθη Γεωργιάδη για την ΚΟΠ: Είναι ότι πιο υγιές υπάρχει να μην είναι μόνο ένας υποψήφιος. Δεν είμαστε δεδομένοι για κανένα, θα ακούσουμε και τους δυο. Δεν μπορώ να κρύψω ότι συνεργάστηκα για 7-8 χρόνια στην ΚΟΠ, τον κύριο Γεωργιάδη δεν τον γνωρίζω καλά, όμως θα ακολουθήσουμε τι θα μας πει και θα αποφασίσουμε».

Για την αποχώρηση Μάζιτς: «Η διαιτησία δεν έχει οπαδούς, βλέπουμε ότι υπάρχει μια προσπάθεια να προωθηθούν νεαροί διαιτητές. Εμείς θέλουμε να υπάρχει μια επικοινωνία, να δούμε τι θέλει να πετύχει ο επόμενος, πρέπει να ακούει, να συζητά γιατί είμαστε μέρος του ποδοσφαίρου και έτσι περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η ΚΟΠ. Περιμένουμε ένα πρωτάθλημα με περισσότερους Κύπριους στην πορεία».

Για το 7-7 στο πρωτάθλημα: «Είμαστε σύμφωνοί για το 7-7 αλλά θεωρούμε ότι ο ιδανικός αριθμός στην πρώτη κατηγορία είναι οι δώδεκα ομάδες».

Πηγή: 24sports.com.cy

Όλες οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάντη στο ηχητικό πιο κάτω:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.