Βρέθηκε η λύση με τον Πόποβιτς (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

vrethike-i-lysi-me-ton-popovits-dimosievma Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στην Κύπρο βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντένις Πόποβιτς για να τα βρει με τη διοίκηση για τα χρωστούμενα που έχει να λαμβάνει από την ομάδα μας μετά τη διακοπή συμβολαίου που του έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι. Από ότι φαίνεται και σύμφωνα με δημοσίευμα του 24sports διοίκηση και Πόποβιτς τα βρήκαν στον τρόπο που θα αποπληρωθεί και αποφευχθήκαν τα χειρότερα με προσφυγές κλπ.

Πιο κάτω το δημοσίευμα:

Ένας απ’ τα σημαντικότερα θέματα τα οποία καλείται να λύση η διοίκηση Ανδρέα Σάντη στην Ανόρθωση αφορά τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό που ήταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα λάθη των τελευταίων ετών άφησαν ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα πρέπει να διακανονιστεί. Μια από αυτές τις περιπτώσεις αφορά τον Ντένις Πόποβιτς.

Ο Σλοβένος αγωνίστηκε στην ομάδα την περίοδο 2020-21 και αποδεσμεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι έστω και αν το συμβόλαιο του έληγε κανονικά φέτος. Ως εκ τούτου η «Κυρία» κλήθηκε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό προς το μέρος του Πόποβιτς ως αποζημίωση.

Το θέμα ωστόσο παγοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα ο Σλοβένος να έχει το δικαίωμα για προσφυγή στην FIFA. Παρά ταύτα η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλοντας να μην οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο για μια συνάντηση με τη διοίκηση της Ανόρθωση ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και βρήκαν την λύση, ώστε να πληρωθεί ο παίκτης και να μην προσφύγει στο αθλητικό δικαστήριο και δημιουργηθούν μεγαλύτεροι μπελάδες για την Ανόρθωση. Ο Πόποβιτς εκτιμά την Ανόρθωση και τον κόσμο της και για αυτό ο ίδιος έβαλε νερό στο κρασί του και βρέθηκε η κοινή συνισταμένη.

Πηγή: 24sports.com.cy
Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.