Απόφαση Νέας Σαλαμίνας για το θέμα Τσίκο

apofasi-neas-salaminas-gia-to-thema-tsiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Όπως σας μεταφέραμε το πρωί το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας είτε θα αποδεχόταν την πρόταση της ομάδας μας, είτε θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας για τον Τσίκο.

Πριν λίγο η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τον κόσμο ότι το ΔΣ έχει εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο, Γιώργο Κωνσταντίνου, και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντρέα Λάζο, να συζητήσουν με την ομάδα μας για την παραχώρηση του Τσίκο.

Πιο κάτω μέρος της ανακοίνωσης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους/ες του Σωματείου ότι μόλις ολοκληρώθηκε η τακτική συνεδρία και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα του ποδοσφαιριστή μας Τσίκο Μπάνζα. Επειδή έχουν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα επιθυμούμε να ενημερώσουμε για το πώς έχει σήμερα η κατάσταση.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου η Ανόρθωση είχε αποστείλει γραπτώς επίσημη πρόταση προς το Σωματείο μας για να συμφωνήσουμε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τσίκο Μπάνζα. Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την ύπαρξη πρότασης και σήμερα έτυχε συζήτησης στα πλαίσια της συνεδρίας. Αυτή είναι η μοναδική επίσημη πρόταση που υπάρχει ενώπιον μας σήμερα.

Το ΔΣ έχει συμφωνήσει για το πώς θα κινηθεί στη συζήτηση της πρότασης και έχει εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο, Γιώργο Κωνσταντίνου, και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντρέα Λάζο, να συζητήσουν με την Ανόρθωση μέσα στα πλαίσια που έχουν τεθεί. Ξεκαθαρίζουμε ότι έχει κατατεθεί μια πρόταση και αυτή αποτελεί τη βάση συζήτησης μας με την ενδιαφερόμενη ομάδα.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.