Έρχεται Κύπρο ο Τσίκο

erchetai-kypro-o-tsiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας και μίλησε και για την περίπτωση του Τσίκο.

Μάλιστα ανέφερε ότι απόψε θα μελετηθεί η πρόταση της ομάδας μας και θα επανέλθουν είτε με την αποδοχή της είτε θα μπουν σε συνομιλίες με την ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Τετάρτη στην Κύπρο και αν όλα πάνε καλά η ομάδα μας θα έχει απευθείας συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του σχετικά με τον Τσίκο και την ομάδα μας:

Για πρόταση Ανόρθωσης για τον Τσίκο: «Έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον και έχουμε πρόταση στα χέρια μας. Το απόγευμα της Παρασκευής λάβαμε την πρόταση της Ανόρθωσης σήμερα έχουμε την τακτική συνεδρία του Δ.Σ.. και θα δούμε πως θα χειριστούμε το θέμα».

Λεπτομέρειες για τα ποσά που δίνει η Ανόρθωση: «Δεν μπορώ να αναφέρω ακριβώς πόσα ζητάμε για τον Τσίκο, λόγω του ότι είναι διαπραγματευτικό χαρτί για την ομάδα μας. Ξεκάθαρα όμως δηλώνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής για 100 χιλιάδες ευρώ. Δεν γνωρίζω ακριβώς την πρόταση, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει καν αυτό. Είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερο το ποσό».

«Ένα ζήτημα είναι το ποσό της πρότασης κι άλλο πως διασφαλίζεις τα χρήματα και πότε. Επαναλαμβάνω πως για τις λεπτομέρειες θα μας ενημερώσει απόψε ο πρόεδρος. Δεν θεωρώ ότι απόψε θα είναι ένα ναι ή όχι. Πιθανό θα γίνει συζήτηση, να θέσει τις γραμμές της η Νέα Σαλαμίνα και μετά θα αναλάβει η διαπραγματευτική ομάδα. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε τελική κατάληξη σήμερα».

Πότε έρχεται Κύπρο ο Τσίκο: «Τον περιμένουμε την Τετάρτη. Θα του δοθεί η άδεια να μιλήσει με την Ανόρθωση εάν και εφόσον έρθουμε σε συμφωνία».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.