Ιταλός ο αντικαταστάτης του Μάζιτς

italos-o-antikatastatis-tou-mazits Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Ιταλός Ντομένικο Μεσσίνα είναι ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ. Αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες για να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του.

Ο κ. Μεσσίνα ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ιταλίας (Serie A) για τρία χρόνια, από το 2014 μέχρι το 2017. Από το 2009 μέχρι το 2014 είχε διατελέσει μέλος και Πρόεδρος των Επιτροπών Διαιτησίας των μικρότερων, επαγγελματικών κατηγοριών της Ιταλίας (Serie B και Serie C).

Από το 1994 μέχρι το 2007 ήταν διαιτητής στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Ήταν διεθνής διαιτητής από το 1998 μέχρι το 2007 και για τέσσερα χρόνια, από το 2000 μέχρι το 2004 ήταν στην κατηγορία των UEFA Elite Referees.

Στην περσινή χρονιά ήταν μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Serie A ενώ από το 2010 μέχρι σήμερα είναι παρατηρητής αγώνων της UEFA και της FIFA και συμμετέχει ως εκπαιδευτής στα προγράμματα της UEFA για εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων διαιτητών.

Μεταξύ των συνεργατών του κ. Μεσσίνα, θα είναι ο Σέρβος Ίγκορ Ράντοϊτς ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του εκπαιδευτή VAR.

Ο κ. Ράντοϊτς είναι αδειοδοτημένος εκπαιδευτής VAR από τη FIFA με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση διαιτητών στο VAR. Διετέλεσε επί σειρά ετών διεθνής βοηθός διαιτητής ενώ είναι εν ενεργεία παρατηρητής της UEFA.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το όνομα του ξένου εκπαιδευτή, που θα είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση των βοηθών διαιτητών.

Ευχόμαστε στον κ. Μεσίνα και στον κ. Ράντοϊτς καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.