Μεγάλος διαγωνισμός για ΔΥΟ εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου

megalos-diagonismos-gia-dyo-eisitiria-diarkeias-tis-anorthosis-ammochostou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του φετινού καλοκαιρινού μας διαγωνισμού που πλέον καθιερώνεται.

Την πρώτη σεζόν που λειτούργησε η σελίδα μας κληρώσαμε μία επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, τη δεύτερη ένα voucher των ογδόντα ευρώ για την μπουτίκ της ομάδας μας και φέτος που ξεκινάει η τρίτη σεζόν λειτουργίας μας εξασφαλίσαμε για εσάς και κληρώνουμε ΔΥΟ εισιτήρια διαρκείας για το Νότιο πέταλο του “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Ο διαγωνισμός τρέχει από σήμερα(23/07) μέχρι και το Σάββατο 05/08. Η κλήρωση θα γίνει στις 06/08 σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο κάτω οι τρόποι που μπορείτε να λάβετε μέρος σε έναν ή και τους δύο διαγωνισμούς που θα τρέχουν ταυτόχρονα σε Facebook και Instagram.

Facebook:

  • Like στην σελίδα μας στο facebook (facebook.com/foinikasnews/)
  • Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο facebook (facebook.com/)
  • Κάνε Tag δύο φίλους σου στα σχόλια του διαγωνισμού στο facebook (facebook.com/)

Instagram:

  • Follow την σελίδα μας στο instagram (instagram.com/foinikasnews/)
  • Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο instagram (instagram.com/)
  • Κάνε Tag δύο φίλους σου στα σχόλια του διαγωνισμού στο instagram (instagram.com/)

Σημειώσεις:
– Οι διαγωνισμοί είναι ΔΥΟ, ένας στο Facebook για ένα εισιτήριο διαρκείας και ένας στο Instagram για ένα εισιτήριο διαρκείας και μπορείτε να λάβετε μέρος και στους δυο εάν το θέλετε.
– Για να συμμετάσχετε σε έναν από τους δύο διαγωνισμούς είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσετε όλα τα βήματα από τον διαγωνισμό που θέλετε να συμμετάσχετε.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.