“Οι Αμμοχωστιανοί, χάνουν την βασιλεύουσα ανυπεράσπιστη αφού μάχονται με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν για να κρατήσουν ζωντανή την πρωτεύουσα.”

oi-ammochostianoi-chanoun-tin-vasilevousa-anyperaspisti-afou-machontai-me-ta-elachista-mesa-pou-diathetoun-gia-na-kratisoun-zontani-tin-protevousa Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανάρτηση έκανε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου αναφορικά με την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής και των δράσεων που έγιναν ψες αλλά και αύριο.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

49 ολόκληρα μαύρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Το κακό μέλλει να ξεκινήσει από την ακτή πέντε μίλι όπου τεράστιες μάζες στρατιωτών αποβιβάζονται. Οι ταραχές των προηγούμενων ημερών αφοπλίζουν οτιδήποτε είχε αυτοσκοπό την υπεράσπιση της εδαφικής μας κυριαρχίας. Η επιχείρησης “Αττίλας” συνεχίζεται με την ρήξη βομβών και αλεξιπτωτιστών με την μοναδική αντίσταση να προέρχεται από τοπικές ομάδες αλλά και επίλεκτες ομάδες του Ελληνικού στρατού. Οι Αμμοχωστιανοί, χάνουν την βασιλεύουσα ανυπεράσπιστη αφού μάχονται με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν για να κρατήσουν ζωντανή την πρωτεύουσα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ολονύχτια παγκύπρια δράση μας. Υπερήφανοι Αμμοχωστιανοί Μαχητές μέσω αφισοκόλλησης σε νευραλγικά σημεία ολόκληρου του νησιού, σε όλες τις επαρχίες, ενημέρωσαν και έδωσαν το εφαλτήριο για την Αντικατοχική πορεία της Παρασκευής 21 Ιούλη 2023 στην καρδιά της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, Αγία Νάπα.

Την Παρασκευή λοιπόν, καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τον κάθε πρόσφυγα όπως παρευρεθεί στις δράσεις που διοργανώνει το οργανωμένο μας σύνολο. Αρχικά μαζευόμαστε στις 19:30 στο οδόφραγμα Δερύνειας για λαμπαδηφορία και ακολούθως με το τέλος της θα μαζευτούμε στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στους παρόντες και στα 2 σημεία. Ακολουθάμε όλοι τις οδηγίες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.