Όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα αρχή

oloi-mazi-na-valoume-tis-vaseis-gia-ti-nea-archi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ακόμα μία ποδοσφαιρική σεζόν ετοιμάζεται να αρχίσει και για ακόμη μία χρονιά η Ανόρθωσις μας αρχίζει με πολλές και σημαντικές αλλαγές τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μια μεγάλη ομάδα σαν τη δική μας χρειάζεται σταθερότητα πρώτα από όλα σε διοικητικό επίπεδο. Εφόσον υπάρχει η σταθερότητα στο διοικητικό – το φυσικό επακόλουθο θα είναι και η αγωνιστική σταθερότητα της ομάδας.

Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή που γίνεται στα διοικητικά με τον κύριο Σάντη και την ομάδα που τον πλαισιώνει (όταν πλέον αναλάβουν οριστικά και επίσημα τις μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη) να φέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα σαν τη δική μας και να θέσει γερά θεμέλια έτσι ώστε χρόνο με τον χρόνο να βλέπουμε όλο και καλύτερα πράγματα να συμβαίνουν.

Για φέτος, ξέρουμε καλά πως δε θα είναι εύκολο το έργο που καλούνται να υλοποιήσουν, όπως λένε και ξαναλένε οι ίδιοι, όμως από τη στιγμή που ανέλαβαν αυτό το καράβι που λέγεται “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ” σε αυτούς τους καιρούς που η θάλασσα δεν είναι και στα καλύτερα της, έχουν υποχρέωση να το φέρουν στον προορισμό του και στα ήσυχα νερά άθικτο και περήφανο που πέρασε ακόμα μια φουρτούνα αλώβητο.

Αυτό όμως κανένας καπετάνιος δεν μπορεί να το καταφέρει μόνος του. Το καράβι με όνομα “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ” είναι τεράστιο και ο κόσμος που είναι μέσα είναι αμέτρητος. Αυτός ο αμέτρητος κόσμος δεν είναι άλλος από εμάς.

Καλούμαστε για άλλη μια φορά να κάνουμε το καθήκον μας και να στηρίξουμε αυτό το καράβι σαν καλοί ναύτες της Ανόρθωσης και όχι αυτού καθ’αυτού του καπετάνιου, αφού ο σκοπός και οι πράξεις και των δύο οφείλουν και πρέπει να είναι συμβατά για το κοινό καλό της Ανόρθωσης.

Πάμε λοιπόν όλοι να αγοράσουμε το εισιτήριο διαρκείας μας! Όχι για να αποδείξουμε το οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αλλά επειδή η ομάδα μας το έχει ανάγκη. Όχι μόνο οικονομικά αλλά και με την φυσική μας παρουσία στο “Α.Παπαδόπουλος”.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.