Παν.Συ.Φι: “Πορείες απ´όλες τις πόλεις θα καταλήξουν στη ήδη Γαλανόλευκη Σωτήρα”

pan-sy-fi-poreies-apoles-tis-poleis-tha-katalixoun-sti-idi-galanolefki-sotira Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανάρτηση έκανε σήμερα ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης Αμμοχώστου σχετικά με την αυριανή πρώτη επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στην Σωτήρα.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

Αύριο η ομάδα μας ξεκινάει επίσημα την νέα προσπάθεια που πραγματοποιεί και ο κόσμος ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι κοντά της.

Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και όπως σε κάθε προηγούμενη «πρώτη» θα επικρατήσει πανικός και τρέλα. Πορείες απ´όλες τις πόλεις θα καταλήξουν στη ήδη Γαλανόλευκη Σωτήρα και θα «βουλιάξουν» την κοινότητα.

Όσοι παλιοί έχουν απομείνει έχουν ήδη καταλάβει τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα και ο κόσμος της, αύριο θα το μάθουν και οι νέοι. Οι παλιοί που απέμειναν είμαστε σίγουροι πως θα μεταφέρουν στους νέους τους λόγους που η ομάδα θα είναι καινούργια κατά 90%.

Καλούμε τον κόσμο στην είσοδο να προμηθευτεί το λαχνό εισφοράς €10 για ενίσχυση της ομάδας στην προσπάθεια που γίνεται. Επίσης μετά την είσοδο, στο προαύλιο θα υπάρχουν εγγραφές μελών ανά επαρχία.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.