“Θα γίνουν επιπλέον κινήσεις για το κέντρο και την επιθετική γραμμή” (ηχητικό)

tha-ginoun-epipleon-kiniseis-gia-to-kentro-kai-tin-epithetiki-grammi-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM για την επικαιρότητα και τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Για την πρώτη προπόνηση: «Πανηγυρικό κλίμα από τους τρεις και πλέον χιλιάδες οπαδούς μας, ήταν μια ωραία βραδιά, αυστηρά Ανορθωσιάτικη, ακολούθησε και το γνωστό γυρολόι στην περιοχής όπως συμβαίνει τα καλοκαίρια. Η Ανόρθωση είναι ο κόσμος της και ευχαριστούμε για την πολύ δυναμική παρουσία του κόσμου μας χθες».

Για τον ενθουσιασμό: «Δεν είναι πως είχε χαθεί ποτέ, αλλά τα δεδομένα ήταν τέτοια μετά και τον αποκλεισμό μας πέρσι στο κύπελλο. Είχαν καιρό να έχουν τέτοια ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην ομάδα οι οπαδοί μας και έκαναν και διαφώτιση θα έλεγα στα νέα παιδιά για να γνωρίζουν που ήρθαν. Οι περισσότεροι απορούσαν εάν σε προπόνηση γίνεται αυτό, τι θα συμβαίνει στα παιχνίδια. Είναι το πιο πιστό κοινό της Κύπρου ο κόσμος της Ανόρθωσης και με βραδιές σαν και τη χθεσινή το αποδεικνύουν».

Για την ωριμότητα και σοβαρότητα που παρουσίασε ο Χαραλάμπους στην πρώτη του συνέντευξη: «Καταρχάς χαίρομαι που δεν με ρωτάτε για το κομμάτι με τα γκολ που μας έβαλε, αλλά σε κάθε περίπτωση το παιδί αυτό είναι Κύπριος με παρόν και μέλλον, μπορεί να γίνει διεθνής και να του δώσει την ευκαιρία η Ανόρθωση, αλλά την πόρτα την ανοίγεις μόνος σου με σκληρή δουλειά. Μεσοεπιθετικά παίζει σε όλες τις θέσεις».

Για τον Γουαρίς και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πιθανή παραμονή του: «Χθες είχαμε 29 ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν και θα είναι στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Για τον Γουαρίς δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όλοι όσοι ήταν χθες στην προπόνηση είναι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Για το γεγονός ότι δεν βγαίνει επίσημα η Ανόρθωση να πει κάτι για αυτά που γράφονται σχετικά με παίκτες που θα φύγουν: «Με σπάνιες εξαιρέσεις πότε το κάναμε αυτό; Δεν σημαίνει ότι το καθετί που διαβάζετε προέρχεται από την επίσημη Ανόρθωση. Η περίπτωση του Αντωνιάδη είναι ξεχωριστή περίπτωση, κάναμε μια συζήτηση μαζί του να λυθεί η συνεργασία και είμαστε σε επαφές μαζί του. Αν είναι κάτι δεδομένο το λέμε, δεν κρυβόμαστε και δεν υπάρχει εσωστρέφεια. Το λέμε, φτάνει να υπάρχει κάτι να πούμε».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αυτή τη στιγμή έχουμε καλυμμένες 13 θέσεις, υπάρχουν τέσσερις κενές. Θα γίνουν επιπλέον κινήσεις για το κέντρο και την επιθετική γραμμή, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα έρθουν παίκτες και για την άμυνα ίσως. Ίσως γίνουν κινήσεις και με Κύπριους και για κατάλογο β’».

Για το λόγο που επιλέχθηκε η Κυπερούντα για το βασικό μέρος προετοιμασίας και αν έχουν διευθετηθεί φιλικά: «Έγινε αξιολόγηση πολλών δεδομένων και κατέληξαν στο ότι είναι πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα με κατάλληλες συνθήκες για να γίνει σοβαρή δουλειά με ηρεμία. Ακόμη, μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες και αν όχι σήμερα, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα φιλικά».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.