Τρετιάκοβ: “αυτή η ομάδα έχει ένα πολύ υγιές κλίμα και είναι ένα σοβαρό σωματείο με υψηλούς στόχους”

tretiakov-afti-i-omada-echei-ena-poly-ygies-klima-kai-einai-ena-sovaro-somateio-me-ypsilous-stochous Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Αποφασισμένη για σπουδαία πράγματα, αλλά πάντα μέσα σε προσγειωμένα πλαίσια, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, θα είναι η Ανόρθωση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, κατά την 3η της παρουσία στο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, δηλαδή από τότε που επανήλθε στην ιστορική θέση της.

Μια απόδειξη επί τούτου, ήταν και η απόκτηση ενός διεθνή άσου, του Γιώργου Τρετιάκοβ, που προέρχεται από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και που από πολλούς θεωρείται και είναι, μια από τις μεγάλες ελπίδες της καλαθόσφαιρας μας γενικά.

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε καλωσορίσει το Γιώργο Τρετιακόβ στις τάξεις της ομάδας μας και σήμερα, το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, τον καλωσορίζει με το δικό του τρόπο, δηλαδή με την ακόλουθη συνέντευξη, που είναι και η πρώτη που παραχωρεί ο Γιώργος Τρετιάκοβ και που μέσα από αυτήν, θα τον γνωρίσει καλύτερα και ο κόσμος της ομάδας μας!

-Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στις τάξεις της Ανόρθωσης. Μίλησε μας πρώτα, για τη μέχρι τώρα καριέρα και εξέλιξη σου, ως καλαθοσφαιριστής:
«Καταρχάς ευχαριστώ που με καλωσορίσατε θερμά στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Όσο για την εξέλιξη της καριέρας μου, ξεκίνησα πρώτα στην Ομόνοια και στην συνέχεια αγωνίστηκα στον Αχιλλέα για 2 χρόνια. Από τον πρώτο χρόνο πάντα προσπαθώ να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου όχι μόνο μπασκετικά, οπότε αυτό θα προσπαθήσω να συνεχίσει και στην νέα χρονιά με την Ανόρθωση».

-Τι ήταν αυτό που σε προσέλκυσε ούτως ώστε, να αποδεχθείς την πρόταση της ομάδας μας και να ενταχθείς σε αυτήν;
«Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον πως αυτή η ομάδα έχει ένα πολύ υγιές κλίμα και είναι ένα σοβαρό σωματείο με υψηλούς στόχους. Πιστεύω είναι μια νέα πρόκληση για μένα να έρθω σε μια τέτοια ομάδα και θα προσπαθήσω με οποιοδήποτε τρόπο να μπορώ να φτάσει στους στόχους της».

-Την Ανόρθωση, την είχες παρακολουθήσει κατά τα δυο προηγούμενα χρόνια. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις που σου είχε δημιουργήσει η ομάδα μας;
«Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση, είναι πώς ανεξαρτήτως από την άνοδο της, την πρώτη χρονιά, (με όσα έχω ακούσει) ήταν πολύ σωστά οργανωμένη και ήταν ανταγωνιστική με όλες τις ομάδες. Στην επόμενη χρονιά βρήκε τον τρόπο να βελτιώσει την επίδοση της ακόμα περισσότερο διατηρώντας μια υγιές και σοβαρή ατμόσφαιρα».

-Με εσένα στο δυναμικό της και με άλλους αξιόλογους παίκτες, η Ανόρθωση δημιουργεί ένα δυνατό σύνολο, με έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Μέχρι που μπορεί να φθάσει;
«Σίγουρα οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα φέτος θα είναι ακόμα πιο ψηλοί, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να μην απαντώ σε έτσι ερωτήσεις. Βλέπω την κάθε μέρα σαν μια νέα πρόκληση για να γίνω καλύτερος από το τι ήμουν εχτές, όχι μόνο μπασκετικά. Οπότε θα θεωρούσα πως ο πιο σημαντικός στόχος για την ομάδα είναι να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι από τους χθεσινούς εαυτούς μας. Αλλά το πιο σημαντικό για την επίτευξη των στόχων πέρα από την ατμόσφαιρα της ομάδας είναι και η υγεία των αθλητών».

-Τέλος, πες μας λίγα λόγια για τον τρόπο που εργάζεσαι και τι να περιμένει από εσένα η νέα σου ομάδα…
«Αυτό που θα προσπαθήσω να προσθέσω στην ομάδα πρώτα είναι, να είμαι σωστός και να μπορέσω να βοηθήσω στο να κτισθεί ένα ακόμη πιο υγιές κλίμα. Διότι αν υπάρχει διάθεση και όρεξη, τότε θα βγει και η θέληση για δουλειά στο γήπεδο ανεξαρτήτως του χαρακτήρα σου. Άρα πέρα απλό το μπασκετικό κομμάτι, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Πηγή: @anorthosisbc

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.