Χριστοφόρου: “θα υπάρχουν και εκπλήξεις”

christoforou-tha-yparchoun-kai-ekplixeis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104,0 και μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση.

Ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στο θέμα Τσίκο, για τα διαρκείας, την ενίσχυση αλλά και για την αυριανή παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων στην οποία όπως είπε θα υπάρχουν και εκπλήξεις.

Για τις βλέψεις ενόψει της νέας σεζόν:
«Είναι γεγονός πως φέτος είμαστε κάπως πιο αθόρηβη. Είναι φυσιολογικό το ενδιαφέρον να στρέφεται στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε φιλόδοξοι, δεν έχουμε μεγάλους στόχους και δεν εννοούμε την εξάδα ασφαλώς. Με αυτό το γνώμονα χτίζεται η ομάδα, όμως κανείς δεν μας εγγυάται το πρωτάθλημα ή το κύπελλο»

Για τον Τσίκο:
«Είναι γεγονός πως μας ενδιαφέρει και κατατέθηκε πρόταση και αναμένουμε την απάντηση της Νέας Σαλαμίνας για να δούμε πως προχωράμε. Δεν θα σχολιάσω τις διαδικασίες της Νέας Σαλαμίνας, όμως η Ανόρθωση έχει κάνει την πρότασή της και περιμένει απάντηση».

Για τους νεαρούς Κύπριους:
«Τα νεαρά παιδιά επιλέγηκαν να ακολουθήσουν την προετοιμασία, πήραν μέρος στις προπονήσεις και σε φιλικά. Ο προπονητής έδωσε ευκαιρία και χρόνο σε όλους. Όσοι δεν αγωνίστηκαν ήταν γιατί είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Στο χέρι τους είναι να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για να μπορέσουν να πάρουν και άλλες. Δεν υπάρχει κριτήριο ηλικίας, αλλά να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας όπως η Ανόρθωση».

Για τον Σάμπο:
«Ο προπονητής είναι ο αρμόδιος για να αποφασίσει ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι. Από εκεί και πέρα ότι εξέλιξη κι αν προκύπτει το ανακοινώνουμε».

Για περαιτέρω ενίσχυση:
«Δεν έχουμε καθορίσει συγκεκριμένο αριθμό. Δεν θα είναι η προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού η τελευταία, αυτό μπορώ να το πω».

Για τη συνεργασία με τη μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA:
«Θα εκπροσωπηθεί στην Κύπρο και την εκδήλωσή μας στο υψηλότερο επίπεδο σε μια ειδική μέρα αφιερωμένη στην παρουσίαση της μεταξύ μας συνεργασίας, καθώς φτάνουν στην Κύπρο ειδικά ο Εμπορικός Διευθυντής της PUMA Ελλάδος κ. Γιώργος Κούβακας και ο Sports Marketing Manager Χρίστος Παχιουδάκης. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που έρχονται στην Κύπρο για παρουσίαση συνεργασίας  με κάποια ομάδα στελέχη της PUMA Ελλάδος. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ενημερωθούν για διάφορα, ενώ θα υπάρχουν και εκπλήξεις»

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.