Κωνσταντινίδης: “Στόχος μας είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους”

konstantinidis-stochos-mas-einai-i-omada-na-bei-stous-omilous-oso Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στον ΣπορFM έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Το ρόστερ ολοκληρώθηκε, συμφωνήσαμε με ακόμα δύο ξένους καλαθοσφαιριστές και θα ανακοινωθούν και αυτοί τις επόμενες ημέρες. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη μορφή που πήρε το ρόστερ μας και ο προγραμματισμός. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση, ότι ζήτησα οι άνθρωποι προσπάθησαν να μου το προσφέρουν και με το παραπάνω.

Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργήσαμε ένα ρόστερ έμπειρο και ποιοτικό, με ενέργεια που θα προσφέρουν και τα νεαρά παιδιά, ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Θεωρητικά βλέποντας το ρόστερ είστε η ομάδα που θα μπει σφήνα στην παραδοσιακή δυάδα:
Αυτό το δείξαμε και από πέρσι ότι μπορούμε να μπούμε ανάμεσα σε αυτό το δίπολο. Νομίζω το χρειάζεται γενικότερα και το Κυπριακό μπάσκετ. Δεν είναι ότι καλύτερο τα τελευταία δέκα και χρόνια να μονοπωλούν μόνο δύο ομάδες.

Ιστορική παρουσία στην Ευρώπη, θα συναντήσεις και την παλιά σου ομάδα:
Ναι και θα πάμε και στο τουρνουά της Κόρμεντ δύο βδομάδες πριν τα ευρωπαϊκά. Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα. Η Κόρμεντ είναι μια ομάδα που μαζί με την ΕΘΑ έμεινα τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα μου. Είμαστε επαγγελματίες, τώρα η ομάδα μου είναι η Ανόρθωση και στόχος μας είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους όσο δύσκολο και αν είναι με την Ισραηλίτικη ομάδα στα προκριματικά.

Είναι η πρώτη φορά που η Ανδρική ομάδα της Ανόρθωσης θα πάει για τουρνουά προετοιμασίας στο εξωτερικό. Θα καταλάβουν και τα παιδεία τη διαφορά δυναμικότητας από τα φιλικά που θα δώσουμε στη Κύπρο. Πρέπει να έχουμε εικόνες και από πιο ψηλό επίπεδο, ούτως ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες.

Πως θα είναι το πρόγραμμα της προετοιμασίας:
17/08 Ξεκινάμε προπονήσεις με τους Κύπριους και από τις 21/08 θα ενσωματωθούν και οι τέσσερις ξένοι μας ώστε να πάρει σάρκα και οστά το βασικό μέρος της προετοιμασίας. Από τις 4 μέχρι τις 9 του Σεπτέμβρη πάμε στον Αγρό για το βασικό στάδιο. 22-23 Ταξιδεύουμε για το Κόρμεντ για τα φιλικά μας.
Στις 19/09 είναι και το Σούπερ καπ απέναντι στην ΑΕΚ και 3-6 του Οκτώβρη πάμε ξανά στο Κόρμεντ αυτή τη φορά για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Πιο κάτω το ηχητικό:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.