Παν.Συ.Φι: “Κάνουμε ξανά το πέταλο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ και τραγουδάμε το όνομα της”

pan-sy-fi-kanoume-xana-to-petalo-galanolefko-kai-tragoudame-to-onoma-tis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου για το παιχνίδι της πρεμιέρας και για το παιχνίδι με τον Οθέλλο που έρχεται, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να αποβάλει την τοξικότητα εκεί και όπου παρατηρείται.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση 25.08.2023

Μαζί της τόσα που περάσαμε και οπαδοί όλοι σπουδάσαμε… Λόγια βγαλμένα μέσα από τα βιώματα μας, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα μας μαζί της. Κάποτε κάποιος είπε πως οι επιτυχίες γεννούν φιλάθλους μα οι αποτυχίες ΟΠΑΔΟΥΣ. Και ναι το οπαδικό μας κίνημα μεγάλωσε όσο άλλοτε στις αποτυχίες και όχι όταν η ομάδα μεσουρανούσε πριν σχεδόν δύο δεκαετίες.

Όπως είπαμε και πριν την πρεμιέρα φέτος τα θέλουμε όλα για πάρτη μας. Είναι η χρονιά των ΜΑΧΗΤΩΝ και δεν συμβιβαζόμαστε. Συγχαρητήρια σε όλο το κόσμο για την αναμενόμενη παρουσία του στη 1η αγωνιστική, συγχαρητήρια και στην ομάδα για το επιβαλλόμενο αποτέλεσμα.

Μπροστά μας τώρα μια νεοφώτιστη ομάδα στο στάδιο «Αμμόχωστος» το Σάββατο. Τα εισιτήρια είναι λίγα, η δίψα μεγάλη. Κάνουμε ξανά το πέταλο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ και τραγουδάμε το όνομα της. Στηρίζουμε την ομάδα και ταυτόχρονα αποβάλλουμε την όποια τοξικότητα παρατηρείται.

Υ.Γ. Οι νέες φανέλες έχουν εξαντληθεί και λόγω μεγάλης ζήτησης η νέα παραλαβή θα είναι διαθέσιμη την ερχόμενη Παρασκευή πριν τον αγώνα με την σαλαμίνα στο ΝΑΟ.

ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.