Βαριά καμπάνα για το τμήμα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης από την EHF

varia-kabana-gia-to-tmima-cheirosfairisis-tis-anorthosis-apo-tin-ehf Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στις 25/08 η δικαστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χειροσφαίρισης ανακοίνωσε τις ποινές για την ομάδα μας για τα επεισόδια που έγιναν στη Σλοβενία στον αγώνα απέναντι στην RK Gorenje Velenje στα πλαίσια του EHF European Cup πριν από περισσότερο από έξι μήνες(18/02/2023).

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα μας είναι ο αποκλεισμός της από τις διοργανώσεις της EHF για δύο χρόνια. Η μισή ποινή δηλαδή η μία σεζόν είναι υπό μορφή αναστολής και αναβάλλεται με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων ετών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία της απόφασης.

Επίσης, στην ομάδα μας επιβλήθηκε το πρόστιμο των 40,000 ευρώ αλλά και να πληρώσει τις ζημιές στη Σλοβένικη ομάδα που ανέρχονται στις €5,700.

Η ομάδα μας έχει το δικαίωμα έφεσης εντός 7 ημερών δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 01/09 και όπως όλα δείχνουν θα εξασκήσει αυτό της το δικαίωμα.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως γίνεται πριν 1 μήνα η ομάδα μας να ήταν κανονικά στην κληρωτίδα για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup, να έστησε ένα ρόστερ για να διεκδικήσει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και να έρχεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έναν μήνα μετά από την κλήρωση και 6 μήνες μετά από τα επεισόδια να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού με άμεση κιόλας ισχύ..

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.