Αγώνας δρόμου σε όλα τα μέτωπα

agonas-dromou-se-ola-ta-metopa Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί κανείς την εικόνα στα ενδότερα της ομάδας μας σε όλα τα ανοιχτά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό αλλά και τα διοικητικά.

Πάντα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας μας, Ανδρέας Σάντης, στη χθεσινή του παρουσία στο Pro-Show Podcast, ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν στο θέμα ενίσχυσης, αποχωρήσεων αλλά και στο οικονομικό-εταιρεία.

Για το θέμα της ενίσχυσης ο κ. Σάντης ανέφερε ότι ήμασταν πολύ κοντά με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αλλά ναυάγησε λόγο των οικονομικών απαιτήσεων της πλευράς του ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια μέχρι την Παρασκευή που τελειώνει το παράθυρο των μεταγραφών να έρθει ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Για τις αποχωρήσεις είπε πως αν και δύσκολο γίνονται προσπάθειες έστω και την τελευταία ώρα η ομάδα να αποφορτιστεί από τους ποδοσφαιριστές που δε βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας μας.

Για το οικονομικό αναφέρθηκε σε συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για εξασφάλιση δανείου από το εξωτερικό για ένα ποσό των 3 εκατομμυρίων περίπου και διάρκειας αποπληρωμής του τα τρία με τέσσερα χρόνια. Το δάνειο θα βοηθήσει την ομάδα να βγάλει από τη μέση τις υποχρεώσεις από τις περσινές αποζημιώσεις για να μη χρειαστεί να δοθούν λεφτά από τα χρήματα που προορίζονται για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα είπε ότι θα εκπονηθεί πλάνο που θα αφορά όλους τους Ανορθωσιάτες έτσι ώστε ο κάθε ένας από εμάς να μπορεί να συμβάλει οικονομικά στην όλη προσπάθεια που γίνεται.

Για τις μετοχές και τη μεταβίβαση τους από τον κύριο Πουλλαΐδη στην ομάδα ατόμων που θα τις αναλάβει ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένα χρονοδιάγραμμα στη συμφωνία των δύο πλευρών και ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταβίβαση.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.