Ανακοίνωσε αναβολή η ΚΟΠ, στον αέρα το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ

anakoinose-anavoli-i-kop-ston-aera-to-nterbi-me-to-apoel Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Την αναβολή του σημερινού αγώνα της Νέας Σαλαμίνα με τον Εθνικό ανακοίνωσε πριν λίγο η ΚΟΠ λόγο της αποχής των διαιτητών.

Η αποχή είναι επ΄ αορίστου χρόνου οπότε εάν οι διαιτητές δεν λάβουν τις διαβεβαιώσεις που θέλουν δε θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως αναβάλλεται ο  σημερινός αγώνας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023/2024, μεταξύ της  Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, μετά από απόφαση των διαιτητών Κατηγορίας Elite να απέχουν από τα καθήκοντά τους από σήμερα μέχρι νεοτέρας.

Η ΚΟΠ παρέλαβε επιστολή από τους διαιτητές, οι οποίοι αναφέρουν πως οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση, λόγω των αλλεπάλληλων επιθέσεων που δέχονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους και επειδή καμία υπόθεση δεν έχει εξυχνιαστεί από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Η ΚΟΠ εκφράζει για ακόμη μια φορά την φορά την έντονη ανησυχία της για τις επαναλαμβανόμενες κακόβουλες ενέργειες και τη δημιουργία τρομοκρατίας σε βάρος της διαιτησίας μας.

Η συμπαράστασή μας προς τους ίδιους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους είναι δεδομένη, ευελπιστώντας ότι μέσα από τις έρευνες της Αστυνομίας θα οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η ΚΟΠ ενημερώνει, επίσης, ότι  προχωρεί άμεσα σε διευθέτηση συνάντησης με τους διαιτητές, αλλά και  με  αρμόδιες αρχές του Κράτους, για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των διαιτητών, με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα και τις υποχρεώσεις τους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.