Χριστοφόρου: “η αγορά έχει επιλογές και δεν αποκλείεται να προκύψει οποιαδήποτε προσθήκη”

christoforou-i-agora-echei-epiloges-kai-den-apokleietai-na-prokypsei-opoiadipote-prosthiki Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για το ματς με την Καρμιώτισσα, τις μεταγραφές, αν ενδιαφέρει ο Καμαρά, για τους Κίκο-Σαμπό, τα αγωνιστικά δεδομένα και όλα όσα αφορούν την ομάδα μας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Δύσκολα θα πω ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο, σίγουρα είναι δύσκολη έξοδος με την Καρμιώτισσα, ενισχύθηκε αρκετά, έχει καλό σύνολο, όμως και εμείς ενισχυθήκαμε σημαντικά, είμαστε μεγάλη ομάδα και ο στόχος μας πάντα είναι οι τρεις βαθμοί. Η Καρμιώτισσα είναι μία ομάδα που κινείται τις τελευταίες μέρες, όμως η ομάδα μας προετοιμάζεται για να πάει στην Πάφο να κερδίσει».

Για το αγωνιστικό: «Πρώτα να πω ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό να ξεπερνά τα στραβοπατήματα, αυτό πρέπει να κάνουμε την Κυριακή. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε θετικά νέα με τους Κάργα και Γκαρσία και έχουν καλές πιθανότητες για την αποστολή. Ο Αρμπολέδα δεν τα κατάφερε και θα τον αξιολογήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Ο Γκασάμα ακόμη δεν έφτασε στο 100% της ετοιμότητας του, γίνεται μια συγκεκριμένη διαδικασία με τον παίκτη να επανέλθει στα κατάλληλα επίπεδα αγωνιστικότητας».

Για τα μεταγραφικά: «Ένα πολύ μικρό σχόλιο για τις μεταγραφές, δεν υπάρχει πλέον το πανευρωπαϊκό παράθυρο που είναι ίδιο, οι χώρες διαλέγουν πότε θα κλείσει το παράθυρο τους. Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει ούτε πίεση για να προκύψει κάτι, υπάρχει και η αγορά με τους ελεύθερους παίκτες, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά».

Για Σαμπό και Κίκο: «Τα παιδιά αυτά έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, αν προκύψει κάτι θα το πούμε, όμως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη τη δεδομένη στιγμή».

Για τη Γενική Συνέλευση και τις μετοχές: «Ότι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί στη Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος είναι σε επαφές με τον κ. Πουλλαΐδη, ότι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό της Ανόρθωσης. Υπάρχει διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Για τον Αμπουπακάρ Καμαρά αν ενδιαφέρει: «Δεν έχω κάτι υπόψη μου για αυτό τον παίκτη, η αγορά έχει επιλογές και δεν αποκλείεται να προκύψει οποιαδήποτε προσθήκη».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.