Χριστοφόρου: “Νιώθουμε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και στην αποβολή και στον χρόνο καθυστερήσεων”

christoforou-niothoume-oti-exantlithike-i-afstirotita-kai-stin-apovoli-kai-ston-chrono-kathysteriseon Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρη Χριστοφόρου μετά τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Έχουμε απογοητευτεί από το αποτέλεσμα. Η ομάδα πάλεψε με δέκα παίκτες μέχρι το 110′. Νιώθουμε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και στην αποβολή και στον χρόνο καθυστερήσεων. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ξεπερνάμε τα εμπόδια.

Για τις φάσεις που σχολίασε:
Είναι η εικόνα που σου αφήνει ένα παιχνίδι όταν ολοκληρώνεται σε σχέση με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για κάποιες φάσεις. Είναι ακόμη αρχή και πιστώνουμε τους εαυτούς μας και τους ποδοσφαιριστές. Ας πούμε ότι πιστώνουμε και τους διαιτητές.

Για τις μεταγραφές:
Θα κάνουμε ότι πρέπει για ενίσχυση και η ομάδα να γίνει καλύτερη. Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι οι τελευταίες πινελιές που θα καθορίσουν την ομάδας αλλά οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο. Δεν υποσχεθήκαμε 36 νίκες αλλά ότι θα παλέψουμε 36 παιχνίδια.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.