Χριστοφόρου: “Θα δούμε σήμερα τον Αρμπολέδα αν έχει πιθανότητες”

christoforou-tha-doume-simera-ton-arboleda-an-echei-pithanotites Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα γύρο από την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι το δεύτερο μας φετινό ντέρμπι γιατί παίξαμε και με τη Νέα Σαλαμίνα. Τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ είναι από τα πιο ιστορικά του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό δεν μειώνει τη δική μας απαίτηση να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Τέτοια παιχνίδια ξεκινούν από τη λέξη πάθος και καταλήγουν στη λέξη θέληση. Αυτό που θα δείξει παραπάνω ότι το θέλει συνήθως κερδίζει. Είναι ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Είναι παιχνίδι του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να μην είναι απλά παρόν αλλά και συμμέτοχος στην προσπάθεια από τη νίκη και μακριά από ενέργειες που θα ζημιώσουν την ομάδα. Όσο βλέπει ο κόσμος την ομάδα να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, θα έρχεται και ο ίδιος με προθυμία στο γήπεδο. Θα έχουμε κάτι παραπάνω από εννιά χιλιάδες στον αυριανό αγώνα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κορρέα θα εκτίσει την ποινή του. Θα δούμε σήμερα τον Αρμπολέδα αν έχει πιθανότητες, είναι δύσκολο να προλάβει».

Για το θέμα των δηλώσεων για τη διαιτησία: «Υπάρχουν πολύ αυστηροί σε αυτό το ζήτημα των δηλώσεων για τη διαιτησία. Δεν έχουμε πει ότι καθένας πρέπει να παίρνει το στόμα του περίπατο, ούτε και εμείς το έχουμε. Στο κεφάλαιο της διαιτησίας θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο ήπιοι. Όταν φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε αναφορές για αφαίρεση βαθμών, αυτό είναι το άλλο άκρο. Θεωρούμε ότι με την απαγόρευση της κριτικής για τη διαιτησία θα φέρουμε το αντίθετο αποτέλεσμα».

Αν θα γίνει κάποια προσθήκη: «Ρεαλιστικά ομιλούντες οι επιλογές έχουν λιγοστέψει. Ο κ. Πριέτο κάνει αναζήτηση της αγοράς».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.