Χρυσάνθου: “κάναμε τα πάντα ούτως ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί”

chrysanthou-kaname-ta-panta-outos-oste-na-einai-etoimi-i-omada-gia-na-petychei-tous-stochous-pou-echoun-tethei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας, Αντώνη Κωνσταντινίδη και του βοηθού του, Νίκου Αγγελίδη, ολοκληρώθηκε σήμερα, το 6ήμερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας στον Αγρό.

Από σήμερα, η αποστολή της ομάδας μας, θα επιστρέψει στην προσωρινή της βάση στη Λεμεσό, όπου και θα συνεχισθεί η προετοιμασία, με το επόμενο στάδιο να περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια (με ΑΠΟΕΛ στις 13 τρέχοντος και με ΑΠΟΠ, την επομένη), ενώ στις 19, θα δώσει και το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΚ, για το Σούπερ-καπ, θεσμός στον οποίο μετέχει για πρώτη φορά η ομάδα μας, καθότι φιναλίστ του κυπέλλου, ενώ η ΑΕΚ, ήταν η κάτοχος και των δυο τίτλων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Δηλώσεις προς στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, τόσο για την προετοιμασία στον Αγρό, όσο και για το παιχνίδι του Σούπερ-καπ, έκαναν, οι Παναγιώτης Χρυσάνθου, πρόεδρος της ομάδας μας, καθώς και ο διευθυντής, Σάκης Πασσάς.

Ο κ. Χρυσάνθου ανέφερε:

Η ομάδα μας λειτουργεί σε επαγγελματικά, όσο και Ευρωπαϊκά πρότυπα και αυτός είναι ο λόγος που έχει πάει στον Αγρό. Πέραν τούτου θα μετάσχει και στο διεθνές τουρνουά της Κορμέντ.

Στόχος μας είναι όπως τα επαγγελματικά πρότυπα, να λειτουργήσουν σε όλο το φάσμα της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης.

Κατά τη μέχρι τώρα προετοιμασία, κάναμε τα πάντα ούτως ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για να πετύχει στους στόχους που έχουν τεθεί, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και είμαι βέβαιος ότι η καλή δουλειά θα συνεχισθεί.

Στις 19 του μήνα, θα έχουμε το παιχνίδι για το Σούπερ-καπ, εναντίον της ΑΕΚ και σε αυτό, θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Η ομάδα μας θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με χαμηλούς τόνους, να αγωνισθεί για την ιστορία της και με αρκετή σοβαρότητα, να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο.

Ο κ. Πασσάς ανέφερε:

Στον Αγρό, γίνεται μια πολύ ψηλού επιπέδου προετοιμασία, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, κάτι που μας εμπνέει με αισιοδοξία, για μιαν ανάλογη συνέχεια και να είμαστε πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με την επιστροφή της αποστολής, από τον Αγρό στη Λεμεσό, θα δώσουμε δυο φιλικά παιχνίδια, κατά σειρά με ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΠ, ενώ στις 19 του μήνα, θα μας περιμένει το παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί ο πρώτος στόχος της χρονιάς, που θα είναι ο αγώνας για το Σούπερ-καπ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.