Δεύτερη νίκη, στον τελικό με ΑΕΚ η Ανόρθωσις

defteri-niki-ston-teliko-me-aek-i-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στον τελικό του διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτη»

Δεύτερη εμφάνιση στο διεθνές τουρνουά της ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ «Ανδρέας Παπασταμάτη» και δεύτερη νίκη για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα μας στον τελικό του τουρνουά απέναντι στην ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ.

Με μια μεστή και δυναμική εμφάνιση η ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ πέτυχε τη νίκη απέναντι στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ με σκορ 28-22 διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Μετά και την δεύτερη νίκη της η ομάδα μας θα βρεθεί στον τελικό του Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτη» απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών σε ένα τελικό «κλεμμένο» από το παρελθόν.

Το 2021 μετά από ένα διαιτητικό «θαύμα» στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα στη Σουηδία, στέρησαν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να βρεθεί σε ένα ονειρικό τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μαζί με την ΑΕΚ.

Τρία χρόνια μετά σε ένα παιχνίδι – ένα τελικό γεμάτο συμβολισμούς η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα συναντήσει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ προς τιμή του μ. Ανδρέα Παπασταμάτη, πατέρα του Προέδρου της ΑΕΚ και φίλου της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ κ. Σταμάτη Παπασταμάτη.

Πάμε να απολαύσουμε ένα τελικό γιορτή ανεξάρτητα από το σκορ. Γιατί η ιστορία γράφεται στα γήπεδα κι εμείς ξέρουμε πως να την γράφουμε ορθά.

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.