“Δεν είμαστε μόδα, είμαστε η Ιστορία” – ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ

den-eimaste-moda-eimaste-i-istoria-olo-to-gipedo-me-ble-fanela Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανάρτηση κάλεσμα προς τον κόσμο έκανε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Αδέλφια,

Αύριο ανταμώνουμε και πάλι στο σπίτι μας. Από κάθε γωνιά της νήσου, από κάθε γειτονιά ξεκινάμε με προορισμό στον δικό μας παράδεισο τον οποίο θα μετατρέψουμε σε κόλαση για τους απέναντι και τους κάθε απέναντι. Με πάθος, τρέλα και ασταμάτητο τραγούδι πάμε να παρασύρουμε τα πάντα στο διάβα μας, ετοιμαζόμαστε να γίνουμε ο 12ος παίχτης της ομάδας όχι όταν οι συνθήκες είναι βολικές. Η μεγαλύτερη βοήθεια είναι όταν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα θέλει και ο τελευταίος οπαδός μας και εκεί δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι. Δεν είμαστε μόδα, είμαστε η Ιστορία!

Καλούμε τους ΠΑΝΤΕΣ, τους εννιά και πλέον χιλιάδες που θα κατακλύσουν το ΝΑΟ όπως προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ. Μια ιδιαιτερότητα που θέλουμε να γίνει θεσμός, κάνοντας το ΠΑΠ ακόμα πιο αφιλόξενο. Ακούμε προσεχτικά τους οργανωτές στα συνθήματα και ακολουθάμε τις οδηγίες για όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι κερκίδας.

𝑩𝑳𝑼𝑬 𝑹𝑬𝑳𝑰𝑮𝑰𝑶𝑵 ~ 𝑺𝑪𝑯𝑰𝒁𝑶𝑷𝑯𝑹𝑬𝑵𝑰𝑨

Υ.Γ. Τελευταία κομμάτια της φετινής φανέλας έξω από την Νότια πριν τον αγώνα από τις 19:11.

Υ.Γ. 2 ΟΛΟΙ ΠΟΡΕΙΑ – ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λευκωσία…

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.