Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα

i-anakoinosi-tis-astynomias-gia-to-paichnidi-me-ti-salamina Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η Αστυνομία καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Παρασκευή 01/09/2023 και ώρα 20:00, στο στάδιο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στη Λάρνακα, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στο πλαίσιο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, να συμπεριφέρεται με αθλητοπρέπεια, σεβασμό προς το άθλημα την ίδια του την ομάδα και τους αντιπάλους.

Στους φίλαθλους της γηπεδούχου ομάδας ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα παραχωρηθούν η Δυτική η Νότια και η Ανατολική κερκίδα και στου φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ η Βόρεια Κερκίδα. 

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο ώστε να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία τους και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.  Τονίζεται σε όλους τους φίλαθλους ότι θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και θα ανοίξουν και ταμεία στο στάδιο από η ώρα 18:30.

Τροχαίες διευθετήσεις:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Παπανικολή και Ραφαήλ Σάντη, καθώς και τις παρόδους από τον Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στην Ανατολική πλευρά του σταδίου.  Καλούνται όπως αποφύγουν την οδό Μαραθωβούνου και Ανδρέα Μουζάκη (Βόρεια του σταδίου από Λειβάδια) οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους οπαδούς της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. 

Η οδός Παπανικολή θα είναι κλειστεί για την τροχαία κίνηση από την είσοδο του Νότιου χώρου στάθμευσης του σταδίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή της με τις οδούς Μαραθωβούνου και Ραφαήλ Σάντη. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οι φίλαθλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από Λάρνακα κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται όπως αποφύγουν τις οδούς Ραφαήλ Σάντη και Λύσου Σανταμά. Καλούνται όπως μεταβούν στο στάδιο από την οδό Κάτω Βαρωσίων στο Τσιακκιλερό μέχρι την συμβολή της με την οδό Ραφαήλ Σάντη. 

Από εκεί να στρίψουν αριστερά και αμέσως δεξιά στην οδό Πότη στις Κόκκινες και από εκεί να κατευθυνθούν προς το στάδιο αποφεύγοντας έτσι τα φώτα τροχαίας LA STAMPA.  

Αυτοί που θα έρχονται από τα Κοκκινοχώρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οδό Ανδρέα Μουζάκη μέχρι την συμβολή της με την οδό Έλλης.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.