Παν.Συ.Φι: “Παραμιλούσε ακόμα και το παρκέ του γηπέδου”

pan-sy-fi-paramilouse-akoma-kai-to-parke-tou-gipedou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανάρτηση έκανε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου σχετικά με τις δράσεις του συνδέσμου τις προηγούμενες μέρες σε Παφιακό και Κίτιον.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

Μετά την εκδρομή στην Πάφο, ακόμα μια δυναμική παρουσία αυτή την φορά στην καλαθόσφαιρα. Κρίμα για την ομάδα και την προσπάθεια αφού έδειξε με την ψεσινή παρουσία ότι έχει θέσει υψηλούς στόχους βάζοντας τις βάσεις στα προηγούμενα χρόνια. Είδαμε την απογοήτευση στα πρόσωπα τους αλλά με το τραγούδι και την παραμονή μας στις εξέδρες αρκετή ώρα μετά το τέλος στείλαμε το μήνυμα μας. Συγχαρητήρια μάγκες, συνεχίστε την σκληρή δουλειά και οι επιτυχίες είναι δεδομένες.

Όσο για τον κόσμο τι να πούμε; Παραμιλούσε ακόμα και το παρκέ του γηπέδου, χειροκροτήθηκε ακόμα και από την αντίπαλη ομάδα (οι λόγοι προφανής). Αυτό που θα πούμε μόνο προς τους αρμοδίους είναι κρίμα να στερείτε από τον κόσμο μεγαλύτερες παρουσίες με τους περιορισμούς εισιτηρίων άνευ λόγου και αιτίας. Τέτοιοι αριθμοί είναι κομμένοι ραμμένοι για τα επίπεδα των εξαφανισμένων απέναντι που χθες είχαν τον ρόλο του διακοσμητικού στοιχείου.

Υ.Γ. “Στην πόλη σου ούτε καν πανό, κάναμε το Κίτιον ξανά εξοχικό”

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.