“πρώτη η Ανόρθωσις απέστειλε σχετική επιστολή στον ΚΟΑ ζητώντας την αφαίρεση της ιδιότητας του εν λόγω ατόμου”

proti-i-anorthosis-apesteile-schetiki-epistoli-ston-koa-zitontas-tin-afairesi-tis-idiotitas-tou-en-logo-atomou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μας για τα χθεσινά δημοσιεύματα που αφορούσαν τον πρόεδρο, Ανδρέα Σάντη και τη φερόμενη επίθεση του στους διαιτητές στον αγώνα με την Καρμιώτισσα, τα οποία γεγονότα διαψεύδει και καλεί τις αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα όσα αναφέρονται περί καταγγελίας εις βάρος του Προέδρου της κ. Ανδρέα Σάντη σε σχέση με συμπεριφορά του στον αγώνα με την Καρμιώτισσα στις 17/9.

Τα όσα ισχυρίζεται ο Επιτηρητής που ήταν τοποθετημένος στη φυσούνα είναι ψεύδη, για τα οποία μάλιστα πρώτη η Ανόρθωσις απέστειλε σχετική επιστολή (ημερομηνίας 18/9) στον ΚΟΑ ζητώντας την αφαίρεση της ιδιότητας του εν λόγω ατόμου.

Η απρεπής συμπεριφορά του προς τον Πρόεδρο αλλά και άλλα μέλη της αποστολής της Ανόρθωσης αποδεικνύεται από το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το οποίο καλούμε τις αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.