Σε συζητήσεις με Ροτσίνα η Ανόρθωσις

se-syzitiseis-me-rotsina-i-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Προτάθηκε ο 32χρονος Ισπανός δεξιός επιθετικός, Ρουμπέν Ροτσίνα και όπως μαθαίνουμε η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να έρθει Κύπρο.

Μπορεί η “κύρια” θέση του Ροτσίνα να είναι αυτή του δεξιού επιθετικού όμως όπως φαίνεται μέσω των στατιστικών πιο κάτω ο Ισπανός μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν παντού στο μεσοεπιθετικό τρίτο.

Στην καριέρα του μέτρησε 114 συμμετοχές στο δεξί φτερό με 21 γκολ και 15 ασίστ, 69 ως επιτελικός μέσος με 2 γκολ και 9 ασίστ, 32 στο αριστερό με ένα γκόλ και 3 ασίστ, 30 ως δεύτερος επιθετικός με 9 γκολ και 7 ασίστ, 17 ως κεντρικός επιθετικός με 4 γκολ και 1 ασίστ και τέλος 8 συμμετοχές στο χώρο του κέντρου με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ροτσίνα “έμαθε μπάλα” στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Λεβάντε, Γρανάδα, Μπλάκπερν, Ρουμπίν Καζάν, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ζαραγόσα.

Πιο κάτω τα στατιστικά του ποδοσφαιριστή ανά διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκε:

Φαίνεται πολύ καλή η περίπτωση του Ισπανού ο οποίος εάν κλείσει θετικά η περίπτωση του θα μπορεί να γεμίσει το ρόστερ και στην θέση του “δεκαριού” αλλά και αυτήν του δεξιού επιθρτικού.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.