Τιμητική εκδήλωση προς την Κάλια Βασιλείου

timitiki-ekdilosi-pros-tin-kalia-vasileiou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

📢 Η Ανόρθωση Αμμοχώστου και το ΘΟΪ Αυγόρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση προς τιμήν της πετοσφαιρίστριας Κάλιας Βασιλείου, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έπειτα από 20 και πλέον χρόνια στα γήπεδα του βόλεϊ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2023 στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» στην Αγλαντζιά. Θα αρχίσει στις 19:30, με μια σεμνή τελετή για να τιμηθεί η μεγάλη αυτή μορφή της κυπριακής πετόσφαιρας, ενώ θα ακολουθήσει φιλική αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε διοργανώνουν τον φιλικό αγώνα, στον οποίο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά η αθλήτρια, με το αγαπημένο της «7» στην πλάτη. Η Κάλια Βασιλείου τίμησε τις δύο ομάδες και κατέκτησε πάρα πολλούς τίτλους. Από το ΘΟΪ Αυγόρου μετεγγράφηκε στην Ανόρθωση το 2006 και βοήθησε τα μέγιστα για να γραφτούν χρυσές σελίδες στην Ιστορία του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών.

Διετέλεσε αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» επί σειρά ετών και φεύγει από τα παρκέ έχοντας ως παρακαταθήκη μια πλούσια καριέρα, γεμάτη διακρίσεις. Με τα χρώματα της Ανόρθωσης κατέκτησε τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος, έξι τίτλους κυπέλλου και πέντε τίτλους Σούπερ Καπ.

🎫Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.