Το πρώτο δυνατό τεστ για φέτος μέσα σε ένα κατάμεστο “Παπαδόπουλος”

to-proto-nterbi-gia-fetos-mesa-se-ena-katamesto-papadopoulos Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ένα δύσκολο σερί τριών αγώνων ξεκινάει σήμερα η ομάδα μας. Πρώτος αντίπαλος σε αυτό το σερί των τριών ντέρμπι είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας θα δώσει την πρώτη δύσκολη της “εξέταση” για φέτος στις 20:30 σε ένα “Αντώνης Παπαδόπουλος” στο οποίο δε θα πέφτει καρφίτσα!

Ο κύριος Γκαγιέχο πλέον υπολογίζει κανονικά τον Τσίκο Μπάνζα, ενώ ο Αρμπολέδα είναι αμφίβολος. Εκτός παραμένει και ο Παύλος Κορρέα που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Όσοι προλάβαμε εισιτήριο για σήμερα πάμε στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μας ότι, για να έρθει η νίκη θα πρέπει και εμείς να συμβάλουμε σε αυτήν. Είτε “αφήνοντας” τη φωνή μας στο γήπεδο, είτε με την πίεση που θα βάζουμε στους αντιπάλους ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους αντιπάλους. Ο θόρυβος που θα κάνει το “Παπαδόπουλος” πρέπει να είναι εκκωφαντικός και για αυτό ευθύνη δεν έχουν μόνο οι οργανωμένοι αλλά ο κάθε ένας από εμάς ανεξαρτήτως σε ποια γωνιά του γηπέδου θα κάθεται!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.