Ανεβάζει ρυθμούς και ο Ουαρίς

anevazei-rythmous-kai-o-ouaris Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Βίντεο από την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με τη Δόξα ανέβασε η ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο διακρίνεται και ο Ουαρίς, ο οποίος είναι εκτός από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γκανέζος επιθετικός ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς και η στιγμή που θα συμπεριληφθεί και αυτός ξανά στην αποστολή δεν είναι μακριά. (βίντεο στο τέλος του άρθρου)

Στο ιατρικό δελτίο είναι και οι Καστέλ, Ιωάννου που αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τη Δόξα. Ο Χρυσοστόμου προπονείται κανονικά αλλά θα χρειαστεί χρόνο να πιάσει τα επίπεδα ετοιμότητας της υπόλοιπης ομάδας λόγο της πολύμηνης απουσίας του. Στις επιστροφές για τον κύριο Γκαγιέχο είναι ο Αρμπολέδα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και διεκδικεί θέση κάτω από τα δοκάρια.

@anorthosisfc.official Στιγμές από την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Δόξα powered by @cyprusairways ! #anorthosis #anorthosisfc #bepartofit #training #foryou #fyp #fy #cyprus #cyprustiktok ♬ Afrobeat – FASSounds
Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.