Αύριο η τιμητική της Κάλιας

avrio-i-timitiki-tis-kalias Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Αύριο στο Σωτήρειο θα διεξαχθεί ο τιμητικός αγώνας προς τιμήν της Κάλιας Βασιλείου, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έπειτα από 20 και πλέον χρόνια στα γήπεδα του βόλεϊ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:30, με μια σεμνή τελετή για να τιμηθεί η μεγάλη αυτή μορφή της κυπριακής πετόσφαιρας, ενώ θα ακολουθήσει φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας μας και του ΘΟΪ Αυγόρου.

Οι δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε διοργανώνουν τον φιλικό αγώνα, στον οποίο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά η αθλήτρια, με το αγαπημένο της «7» στην πλάτη. Η Κάλια Βασιλείου τίμησε τις δύο ομάδες και κατέκτησε πάρα πολλούς τίτλους. Από το ΘΟΪ Αυγόρου μετεγγράφηκε στην Ανόρθωση το 2006 και βοήθησε τα μέγιστα για να γραφτούν χρυσές σελίδες στην Ιστορία του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών.

Διετέλεσε αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» επί σειρά ετών και φεύγει από τα παρκέ έχοντας ως παρακαταθήκη μια πλούσια καριέρα, γεμάτη διακρίσεις. Με τα χρώματα της Ανόρθωσης κατέκτησε τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος, έξι τίτλους κυπέλλου και πέντε τίτλους Σούπερ Καπ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.