Χριστοφόρου: “Άμεσα πρέπει να δουλευτεί κάθε αδυναμία μας για να μην έχουμε ίδιες εμφανίσεις”

christoforou-amesa-prepei-na-douleftei-kathe-adynamia-mas-gia-na-min-echoume-idies-emfaniseis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλη την επικαιρότητα που αφορά την Ανόρθωση.

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν αδικαιολόγητοι δεν θα αναζητήσουμε ευθύνες αλλού Δεν θα ρίξουμε αλλού τις ευθύνες πέραν από τους εαυτούς μας. Χάσαμε δύο βαθμούς που δεν έπρεπε. Δεν έπρεπε να χαθούν αυτοί οι βαθμοί ειδικά στο γήπεδό μας. Άμεσα πρέπει να δουλευτεί κάθε αδυναμία μας για να μην έχουμε ίδιες εμφανίσεις και αποτελέσματα στη συνέχεια και να μην παρουσιάσουμε ξανά το ίδιο πρόσωπο», είπε για την ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΖ.

«Σαφώς είχαμε τις ευκαιρίες για νίκη και τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε θα μπορούσε να ήταν 3-1 υπέρ μας αντί 1-1, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ανασυντασσόμαστε, δεν ψάχνουμε δικαιολογίας και σκεφτόμαστε τη συνέχεια», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι δέχεται γκολ από στατικές φάσεις η Ανόρθωση: 
«Αυτό που λες θα το ακούς και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πάντα θα υπάρχουν θέματα για βελτίωση με δουλειά. Ακόμη κι όταν ήμασταν στην πρώτη θέση ή μετά από την ισοπαλία με την ΑΕΖ. Δεν έχει να κάνει με κάθε μεμονωμένο παιχνίδι. Πάντα θα υπάρχουν ζητήματα για να λυθούν και υπάρχουν οι αρμόδιοι να το πράξουν».

Για το ότι φάνηκε επηρεασμένη και από τις απουσίες η Ανόρθωση: 
«Αν ήταν να ψάξουμε δικαιολογίες θα λέγαμε κι άλλα από αυτά που επισημαίνετε. Καταγράφουμε τις απώλειες ως αδικαιολόγητες και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, με την Πάφο μία ομάδα που εντυπωσίασε στο προηγούμενό της παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να κερδίσουμε».

Για τα εισιτήρια με Πάφο: 
«Η ομάδα της Πάφου μας παραχώρησε μόνο το 10% της χωρητικότητας, δηλαδή 850 εισιτήρια, αυτό επιθυμούσαν, αντιλαμβανόμαστε ότι θα έχουμε ζήτημα και θα ανακοινωθούν οι διαδικασίες για την προπώληση και θα ανακοινωθεί και μία προσφορά σχετικά με το ταξίδι στην Πάφο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ντέρμπι: 
«Το πρόγραμμα είναι αυτό, αλλά επιλαμβάνω. Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι στην Πάφο για την ώρα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά, τον Αρτυματά και τον Χρυσοστόμου: 
«Επιστρέφει ο Τεχέρα που εξέτισε την ποινή του, για τους υπόλοιπους θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Από το τέλος του περασμένου Μαΐου απουσιάζει Αρτυματάς, έχει ακόμη ένα διάστημα αποθεραπείας, πάει καλά αλλά τέτοιοι τραυματισμοί χρειάζεται να περάσουν μήνες. Ο Χρυσοστόμου, από την προηγούμενη αγωνιστική ήταν στην αποστολή αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή. Εδώ και καιρό προπονείται κανονικά και είναι επιλογή του προπονητή πότε και πώς θα τον αξιοποιήσει»

Για τη βαθμολογική συγκομιδή, την ικανοποίηση, το κλίμα στην ομάδα και το ύψος του ανταγωνισμού: 
«Έχουμε τους βαθμούς που έχουμε και επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να πάρουμε τους βαθμούς που μένουν. Για αυτούς που έφυγαν, δεν συζητάμε… Είναι ένα πρωτάθλημα που πάει πολύ οριακά μέχρι στιγμής. Αν δει κάποιος αμέσως τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της Πάφου, θα διερωτηθεί αν είναι την ίδια ομάδα που έβλεπε. Είμαστε ευχαριστημένοι που ανήκουμε στο γκρουπ των ομάδων που είναι στα ψηλά και εκεί θέλουμε να ικανοποιήσουμε. Όλοι είναι ικανοποιημένοι από την πορεία γιατί όλοι ήμασταν ενωμένοι από την αρχή σαν μια οικογένεια. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε διότι όλο το κλίμα γύρω από την ομάδα επηρεάζει και σε εμάς επηρέασε θετικά».

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.