Χριστοφόρου: “Δεν μπορούμε να τα βάψουμε μαύρα. Χάθηκε απλά μια μάχη.”

christoforou-den-boroume-na-ta-vapsoume-mavra-chathike-apla-mia-machi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη: «Μια ήττα δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους, αυτό είναι ξεκάθαρο. Καταφέραμε να επανέλθουμε στον αγώνα, είχαμε κατοχή κοντά στο 70%. Αυτό που πήγε στραβά ήταν το γκολ που δεχτήκαμε μετά το 2-2 που καθόρισε και τον νικητή. Δεν μπορούμε να τα βάψουμε μαύρα. Χάθηκε απλά μια μάχη».

Για τη γενική παρουσία της ομάδας: «Υπάρχει ικανοποίηση για τη συνολική παρουσία σε ότι αφορά τον τρόπο που παίζουμε. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο μας παιχνίδι. Αν ομάδα συνεχίζει να παίζει όπως παίζει και το εκτός έδρας σερί θα το μεγαλώσει και εντός έδρας θα βελτιώσει τα νούμερά της».

Για τον Μιχάλη Ιωάννου: «Εντός της ημέρας θα έχουμε νεότερα μετά και από τις σχετικές εξετάσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας: «Είναι οι περιπτώσεις των Αρμπολέδα και Γουαρίς. Τα παιδιά είναι κοντά στην επιστροφή τους. Θα περιμένουμε την επόμενη βδομάδα»

Για τους Σάμπο και Κίκο: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ειπωθεί για τους συγκεκριμένους παίκτες. Είναι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ».

Για τον Καστέλ: «Νοιώθει ενοχλήσεις. Θα πρέπει να του γίνει μια διαχείριση μέσα στη διακοπή έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Τζουλίου: «Είναι ένα μέλος της ομάδας κι αυτός. Πιστεύει πολύ η ομάδα σε αυτόν.»

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.