“να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος σε ένα γήπεδο γεμάτο Ελληνικές σημαίες”

na-ton-apochairetisei-o-kosmos-se-ena-gipedo-gemato-ellinikes-simaies Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου με την οποία καλεί τον κόσμο όπως στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΖ έρθει με μαύρες φανέλες και από μία Ελληνική σημαία.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

«Είναι το κύτταρο στο οποίο συμπυκνώνονται όλες αυτές οι διαχρονικές αξίες οράματα και ιδανικά τα οποία εκπροσωπούν το σύνολο μιας ολόκληρης πόλης και επαρχίας. Αυτό το κύτταρο της Ανόρθωσης είναι η πεμπτουσία όλων των γενεών οι οποίες ιδρύθηκαν από τη αρχή του περασμένου αιώνα μέχρι και σήμερα»

Κικής Κωνσταντίνου 1937 – 2023

Με αυτά τα λόγια θα θυμόμαστε τον αείμνηστο πλέον και εμβληματικό πρόεδρο. Θα πορευτούμε με αυτά θέλοντας να συνεχίσουμε την Ιστορία. Την Κυριακή λοιπόν η παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης θα είναι αφιερωμένη προς τιμήν του. Καλούμε το κόσμο να φορέσει ΜΑΥΡΗ φανέλα όπως επίσης να φέρει μαζί του ο καθένας από μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία ένεκα και της αυριανής επετείου του ΟΧΙ του 1940.

Φαίνεται ήταν το κάρμα να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος σε ένα γήπεδο γεμάτο Ελληνικές σημαίες, συμβαδίζοντας με τα ιδανικά και την φιλοσοφία του.

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 🇬🇷
ΟΛΟΙ ΠΟΡΕΙΑ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.