Όλα όσα είπε ο Ανδρέας Σάντης στην Cytavision

ola-osa-eipe-o-andreas-santis-stin-cytavision Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Καλεσμένος στην εκπομπή Goal and Roll της Cytavision ήταν χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ομάδας μας, Ανδρέας Σάντης.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Για τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες:
Δείχνει μια σταθερότητα, είναι σχετικά νωρίς. Η Ανόρθωση έχει μπει σε ένα άλλο δρόμο από ότι ήταν τουλάχιστον πέρσι αγωνιστικά. Περιμένουμε τη συνέχεια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, είναι καθρέφτης για το τι δείχνει η ομάδα. Βλέπουμε τα πράγματα με νηφαλιότητα και μετριοφροσύνη, ξέρουμε ποια ομάδα είναι η Ανόρθωση και ξέρουμε τους στόχους που μπορεί να πετύχει. Εάν τα αποτελέσματα δεν έρθουν στη συνέχεια δεν πρόκειται να προβούμε σε βεβιασμένες ενέργειες. Ξέρουμε το πώς επιλέχθηκε ο προπονητής και δεν πρόκειται να κάνουμε βιαστικές κινήσεις εάν δεν έρθουν τα αποτελέσματα σε 3 μήνες. Βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται καθημερινά.
Χτίστηκε ομάδα, δε χτίστηκε ατομικά. Είχαμε την απώλεια του Κάργα, χάσαμε τον Αρμπολέδα, χάσαμε τον Γουαρίς, χάσαμε τον Γκερέρο. Αυτά τα πράγματα σε μια καινούρια ομάδα έχουν συνέπειες.

Για τον Τζούλιου:
Ναι το ξέραμε από πριν για τον Τζούλιου. Όταν μιλούσαμε με το τεχνικό διευθυντή μου έλεγε ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ευκαιρίες.

Για το αν ο τεχνικός διευθυντής είναι η μεγαλύτερη επιτυχία:
Είναι ομάδα η Ανόρθωση. Βάλαμε παραμέτρους για το ποιους ποδοσφαιριστές θέλαμε. Έπρεπε να τους δει ο ίδιος. Αυτά εφαρμόστηκαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν πληρούσαν αυτές τις προδιαγραφές.

Για το Οικονομικό και το “Γίνε Συμμέτοχος”:
Η κατάσταση στην Ανόρθωση είναι η ερμηνεία του δύσκολη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε θέματα που αφορούν την προηγούμενη θητεία, έχουμε τα τρέχον θέματα. Η προσπάθεια που γίνεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για να καλυφθούν κάποια κενά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχουμε τον πρόεδρο της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε Είναι μια σταθερή πηγή εσόδων. Δίνουμε στο κόσμο πολλά πλεονεκτήματα και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ποσό περίπου στο 1.5 εκατομμύριο. Θα γίνει νέα επίσημη τρίτη στολή της Ανόρθωσης στην οποία όσοι θέλουν μπορούν να γράψουν το όνομα τους πάνω καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο αντίτιμο. Λόγω και της συμπλήρωσης των 30 χρόνων του οργανωμένου συνόλου της Ανόρθωσης, η τρίτη στολή θα έχει πάνω το έμβλημα τους μετά από εισήγηση των Μαχητών. Είναι μια δική τους πρόταση την οποία συζητήσαμε και θέλουμε έτσι να δείξουμε πως και αυτοί είναι μέρος της Ανόρθωσης.

Για επενδυτή:
Είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Ανόρθωση, να διασφαλίσουμε οικονομικά το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Επειδή η Ανόρθωση είναι μια, ως μία πρέπει να συμπεριφέρεται.

Για την απόφαση της ΚΟΠ να μην επιτρέπει στους παράγοντες να μιλούν για τη διαιτησία: 
Έχει φορές που δε χρειάζεται να μιλούν οι παράγοντες, μιλούν οι φάσεις. Θεωρώ ότι οι παράγοντες πρέπει να μιλούν σε λογικά πλαίσια. Είναι η 5η φορά που γίνεται αυτό που έγινε σήμερα. Να κατακυρωθεί τέρμα από το VAR. Ο ίδιος βοηθός στο παιχνίδι με τον Άρη, ανέκοψε δυο φορές τις επιθέσεις μας, χωρίς να λέω ότι το έκανε σκόπιμα.

Η άποψη για την κυπριακή διαιτησία: 
Δεν είχαμε άριστες διαιτησίες, οι ξένοι που έρχονται πρέπει να ανεβάζουν το επίπεδο και να βοηθούν τους Κύπριους. Δεν θεωρώ ότι έγινε μέχρι στιγμής. Βλέπουμε να δίνεται η ευκαιρία σε νεαρούς και ελπίζω να ανταποκριθούν.

Για την Εθνική Κύπρου: 
Το κυπριακό στοιχείο είναι σημαντικό και αυτό προσπαθούμε, να προωθούμε Κύπριους. Θεωρώ είναι περισσότεροι οι λόγοι από τη συμμετοχή των Κύπριων παικτών που δεν πάει καλά η Εθνική. Πρέπει να δοθεί έμφαση στις μικρότερες ηλικίες ώστε όταν φτάσουν στην ανδρών να μπορεί να αφομοιώσει το σύστημα της Εθνικής. Θεωρείτε ότι αν μειωθούν οι ξένοι από 17 σε 15 θα αλλάξει κάτι;.

Για τα τριετή συμβόλαια στους ξένους: 
Επειδή έρχονται παίκτες τους οποίους γνωρίζουμε, είναι σημαντικοί και θέλουμε να έχουν και μεταπολιτική αξία.

Για το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου: 
Δεν έχει σημασία οι αριθμοί, αλλά αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Για τα 26 εκατομμύρια που λέχθηκε για το Αντώνης Παπαδόπουλος: 
Η προηγούμενη κυβέρνηση ενέκρινε κονδύλι για μελέτες. Κάναμε μελέτες για την αναβάθμιση του γηπέδου για να φιλοξενεί αγώνες ομίλων και θα κοστίσει περίπου 26 εκατομμύρια. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε ότι τα προσφυγικά σωματεία δικαιούνται αυτά τα λεφτά. Αν σήμερα το οίκημα της Ανόρθωσης μέσα στην καρδιά της Αμμοχώστου θα άξιζε διπλάσια λεφτά από ότι χρειαζόμαστε τώρα. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

Για τον τρόπο αποπληρωμής των σωματείων προς το κράτος: 
Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να βάλουμε ένα πλάνο εφαρμόσιμο. Μέχρι τώρα κάνουμε μια διευθέτηση για να πάμε παρακάτω. Πρέπει να δοθεί ολοκληρωτική λύση και οι δυο πλευρές να δεσμευτούν ότι θα την τηρήσουν.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.