Παν.Συ.Φι: “Με σταυρωμένα χέρια δεν μείναμε ποτέ”

pan-sy-fi-me-stavromena-cheria-den-meiname-pote Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση ανάρτησε πριν λίγο ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου με την οποία ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης λαχνών για όλα τα πορτοφόλια αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Πιο κάτω περισσότερα:

Αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα. Είναι η καθαρή σκέψη, η αγνή πρόθεση και ο ζήλος για να πετύχεις το οτιδήποτε βάζεις σαν στόχο. Βλέποντας τα όσα δυστυχώς διαδραματίζονται, ο σύνδεσμος σαν ο κινητήριος μοχλός στα ενδότερα του κόσμου και ο κόσμος κατ´επέκταση η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ αποφασίσαμε χθες αργά να προβούμε στην έκτακτη κίνηση πρωτοβουλίας οικονομικής ενίσχυσης της μιας και μοναδικής μας ομάδας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στέλνοντας τα μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση.

Όσο θα ανταλλάζονται επιστολές και ανακοινώσεις σε απόσταση 100 μέτρων, όσο οι εγωισμοί της φύσης του ανθρώπου θα κυριαρχούν σε σχέση με την ανάγκη για επιβίωση και εξεύρεση λύσεων, εμείς θα το πάμε αλλιώτικα για να σας αποδείξουμε ότι λειτουργείτε λανθασμένα και εις βάρος του Ιστορικότερου Συλλόγου στον τόπο.

Την Κυριακή λοιπόν στον αγώνα με τον Άρη, πέραν της δίψας για το πολυπόθητο τρίποντο, στόχος είναι μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό από τον αγνό Ανορθωσιάτη το οποίο θα παραθοδεί σε προγραμματισμένη συνάντηση που επιδιώξαμε μεταξύ εμάς και των Δ.Σ. Σωματείου και Ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια θέματα, ίσια σταράτα και ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΑ.

Με σταυρωμένα χέρια δεν μείναμε ποτέ, αλλά πλέον ο τρόπος δράσης αλλάζει και αφορά όλους εσάς που θα παρευρεθείτε στον αγώνα. Θα υπάρχει λαχνός για όλες τις τσέπες και πορτοφόλια. Από €5, €10, €20 και €50 οι λαχνοί θα βρίσκονται σε όλες τις εισόδους του Σταδίου από την ώρα που θα ανοίξουν. Κάθε Ανορθωσιάτης (τουλάχιστον) από ένα λαχνό της επιλογής και της δυνατότητας του. Εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε τι μπορεί ο καθένας γι’ αυτό επιλέξαμε την πολλαπλή επιλογή έκδοσης λαχνού.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ και όποιος τολμήσει να τους πληγώσει ξανά δεν θα βλέπει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ούτε στα όνειρα του.

Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.