Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Μίμης Πιερράκος: Παναθηναϊκός, Ανορθωσιάτης και ήρωας του Ελληνοϊταλικού πολέμου”

pragmatopoiithike-i-ekdilosi-mimis-pierrakos-panathinaikos-anorthosiatis-kai-iroas-tou-ellinoitalikou-polemou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Δημοτικό Θέατρο “Γεώργιος Λυκούργος” στη Λάρνακα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου και ο ΑΣΙΛ Λύσης με θέμα, “Μίμης Πιερράκος: Παναθηναϊκός, Ανορθωσιάτης και ήρωας του Ελληνοϊταλικού πολέμου”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, ο πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κύπρο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δήμαρχοι, Βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι. Το παρών τους έδωσαν και μέλη του ΔΣ της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης αλλά και αντιπροσωπεία των οργανωμένων συνόλων της Ανόρθωσης και του Παναθηναϊκού.

Ομιλίες έγιναν από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας, μέλος του ΔΣ του ΑΣΙΛ, από τον πρέσβη της Ελλάδας, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ αλλά και τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, Δρ.Πέτρο Παπαπολυβίου ο οποίος μίλησε για την Ιστορία και τη σύνδεση του Μίμη Πιερράκου με την Ανόρθωση τον Παναθηναϊκό και τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Στο τέλος τραγούδησε η χορωδία, “Η Βασιλεύουσα” αλλά και ο Στέλιος Χιώτης.

Πιο κάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.