Την Κυριακή ο 2ος ημιτελής Μαραθώνιος Αμμοχώστου – Όλοι εκεί!

tin-kyriaki-o-2os-imitelis-marathonios-ammochostou-oloi-ekei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Για δεύτερη χρονιά το τμήμα δρομέων της ομάδας μας διοργανώνει τον “Ημιτελή Μαραθώνιο Αμμοχώστου”.

Αυτό το δρομικό γεγονός που για ακόμα μια χρονιά οι δρομείς μας και όχι μόνο, καθώς θα λάβουν μέρος και δρομείς από άλλες ομάδες και οργανωμένα σύνολα, θα τρέξουν με κανονικό τερματισμό το ΓΣΕ αλλά δυστυχώς το οδόφραγμα της Δερύνειας θα τους φράξει τον δρόμο στα 36 χλμ. Η πορεία θα είναι κοινή όπως και ο τερματισμός αφού όλοι θα τερματίσουν μαζί, έτσι όπως όλοι οι Έλληνες της Κύπρου πρέπει να είμαστε για όλα τα σημαντικά προβλήματα και ειδικά αυτό της εισβολής και της κατοχής.

Ο συμβολικός αγώνας θα έχει εκκίνηση στην Ορόκλινη στις 07:00 το πρωί, θα περάσει από χωριά της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου και θα σταματήσει στο οδόφραγμα της Δερύνειας στις 11:00 π.μ – όπου και θα γίνει μία σεμνή εκδήλωση. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο.

Οι δρομείς μας μίλησαν.. και για ακόμη μια χρονιά θα είναι εκεί! Εκεί πρέπει να είμαστε όλοι μας για να φωνάξουμε μαζί στο τέλος για την Αμμόχωστο που θα είναι μόλις κάποια χιλιόμετρα μακριά.

Με τη θωριά στην Αμμόχωστο και μέχρι ο τερματισμός να είναι εκεί.. στο Γ.Σ.Ε.
Για τουλάχιστον 1911 λόγους!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.