Αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αγγελόπουλου η μπασκετική Ανόρθωσις

apodechtike-tin-prosklisi-tou-angelopoulou-i-basketiki-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου η μπασκετική Ανόρθωσις ο οποίος επί ευκαιρίας της επιστολής του για να χαιρετίσει τις τιμές που έγιναν από κοινού από Ανόρθωση και ΑΕΚ στον Αντώνη Παπαδοπούλου κάλεσε την μπασκετική Ανόρθωση σε αγώνα για την σύσφιξη των σχέσεων των δύο Σωματείων.

Πιο κάτω η ανάρτηση απάντηση του τμήματος:

Είναι με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και τιμή που η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, έλαβε επίσημη επιστολή από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Μάκη Αγγελόπουλο, της οποίας κεντρικό νόημα, είναι η δημιουργία προϋποθέσεων, μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των ομάδων μας!
Στην επιστολή, της οποίας το περιεχόμενο παρατίθεται στο τέλος της ανάρτησης, ο κ. Αγγελόπουλος, κάνει λόγο και για διεξαγωγή αγώνων μεταξύ των ομάδων μας, πρόσκληση η οποία μετά χαράς γίνεται αποδεκτή από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση και με το που οι αγωνιστικές συνθήκες και των δυο ομάδων, το επιτρέψουν, η επιθυμία αυτή (που είναι και δική μας) θα γίνει πραγματικότητα.
Σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε δυο μεγάλα σωματεία με βαριά ιστορία και που τα ενώνει η προσφυγιά, επαληθεύουν στο έπακρο, τα γραφόμενα του κ. Μάκη Αγγελόπουλου στο τέλος της επιστολής του:
Της προσφυγιάς που αγωνίστηκε, που μάτωσε, που κέρδισε!
Η επιστολή του κ. Μάκη Αγγελόπουλου:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.